Republiq is een jong bedrijf met veel ervaring. In een paar jaar tijd groeiden we uit tot een team van 30 personen. Onze ambitie is stevig. We willen zoveel mogelijk partijen helpen financieel en maatschappelijk rendement op vastgoed te verbeteren. Hiervoor bouwen we een team met adviseurs die een frisse, slimme kijk op vastgoed hebben en betrokkenheid bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. We geloven sterk in de creatieve kracht van samenwerking. Zowel binnen ons eigen team als met onze opdrachtgevers.

Wij zien dat de beschikbaarheid van data een nieuwe fase in het vastgoed en de stadsontwikkeling inluidt. Data helpt om onderbouwde beslissingen te nemen. Beslissingen die langer houdbaar zijn. Onze ervaren analisten en data-experts banen zich graag een weg door de talloze informatiebronnen, innovaties, trends en belangen die relevant zijn. We maken gebruik van de allernieuwste technieken om data te verzamelen, analyseren en visualiseren — sterker nog, veel van die technieken ontwikkelen we zelf, zodat we zeker weten dat we voorop blijven lopen.

Hoewel we ons de hele dag bezighouden met beslissingen binnen het (publiek) vastgoed, draait alles wat we doen uiteindelijk om de mensen die in dat vastgoed wonen, werken, studeren of winkelen. Juist vanuit dát oogpunt is het essentieel dat we de Aarde in ons achterhoofd houden. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen Republiq – van waaruit wij zelf beslissingen nemen en waarover wij onze opdrachtgevers adviseren.

 


Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Republiq

Stel je vraag of stuur je suggestie.

Contact opnemen