Workshoptitel

Geen wateroverlast en hittestress, dat woont pas lekker!

Wat kunnen we bij jullie zien en leren?

André: “Dat regen ook veel positieve kanten heeft! Tijdens deze workshop geef ik daarvan veel praktische voorbeelden. Ik laat zien hoe je, zonder overlast van regen te riskeren, effectief woningen kunt afkoppelen, de tuin groener kunt houden, de biodiversiteit kunt vergroten, kunt bijdragen aan temperatuurverlaging in de stad en hoe je je huurders een prettige woonomgeving kunt bieden.”

Waarom moeten we jouw workshop bezoeken?

“Omdat ze bij mij geen wollig betoog krijgen, maar praktische voorbeelden krijgen te zien. Want afkoppelen doe je niet alleen om zo snel mogelijk van regenwater af te komen, maar juist ook om met kostbaar regenwater de leefomgeving te verbeteren. De voorbeelden die ik geef zijn zo eenvoudig dat er geen redenen zijn om niet direct te starten met creatief afkoppelen!”

Heb je nog een verrassing in petto?

“Waarschijnlijk houdt het water vast!”

Details

Datum: 11 december 2018
Tijd: workshop ronde 1
Spreker: Andre Pes

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers per sessie, kies dus snel!

Inschrijven

Maak je keuze via dit formulier.

Algemene informatie

Kies de workshops die het beste bij jouw aansluiten tijdens de Corporatie Doe-Dag.
Ga aan de slag met nieuwe producten en technieken. Een praktische dag vol met workshops, demonstraties en innovaties. Experts geven uitleg en laten zien hoe andere corporaties hun werk aanpakken. Je kunt ook zelf producten uitproberen en je bent welkom met al je vragen. Doe je mee? Bekijk het hele programma en meld je aan.