Titel

Hoe krijg je jouw duurzaamheidsstrategie op 1 A4?

Waar gaat de sessie over?

Ook jouw corporatie heeft de ambitie in 2050 CO2 neutraal te zijn. Liefst zelfs nog eerder. Maar hoe dan? Door het woud aan technische oplossingen zie je door de bomen het bos niet meer. Verduurzaming is een ingewikkeld vraagstuk, met raakvlakken in de gehele corporatie. Het gaat over comfort van de huurder. Over de energierekening van de huurder. Over investeren en terugverdienen. Over prioriteren. En veel over techniek. Het gaat over besluiten in een onzekere wereld.

Wat ga je leren?

Hoe breng je alle kennis over techniek, financiën en de eigen woningportefeuille samen in één duurzaamheidsstrategie? Een strategie die bij voorkeur op één A4-tje past? En eentje die rekening houdt met alle onzekerheden?

We gaan graag met u in discussie over de mogelijkheden en moeilijkheden. Daarbij delen we graag onze ervaringen die we op dit vlak hebben opgedaan bij onder andere corporaties waaronder Sité Wonen. Door het standaardiseren van oplossingen, het gebruik van data over de woningvoorraad en het energieverbruik en kennis van de techniek komen we een heel eind!

Sessieleiders: Sara Rieuwerts en Ingrid Janssen van Republiq

Hoe kun je deelnemen?

Volg de interactieve sessie tijdens het Vastgoed Event om:
Tijd ronde 1 11:30 – 12:15 uur
Tijd ronde 2 13:15 – 14:00 uur