Titel

In vijf stappen naar datagedreven werken.

Waar gaat de sessie over?

Datagedreven werken kan een organisatie veel brengen. Sneller, gerichter en kostenefficiënter werken. Betere en duurzamere oplossingen voor onze leefomgeving. Dit vraagt wel om een aanpak waarin domeinkennis, technische expertise en kennis van processen én veranderen elkaar vinden. Maar waar, hoe en met wie moet je beginnen? Goed om te weten dat elke corporatie zich in vijf stappen deze manier van werken kan eigen maken en succesvol kan toepassen.

Wat ga je leren?

Mirian van Ansem (Informatiemanager) en Rob Janssen (Projectmanager Data en Informatie) van Antea Group nemen je tijdens een interactieve sessie mee op ontdekkingsreis in de wereld van datagedreven werken.

Thema’s die aan bod komen: #de power van algoritmes #data beheren én delen #de weg naar datagedreven werken #best practices #het nut van data-analyses #data en organisatiecultuur

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan deze sessie*, is het nodig dat je je aanmeldt voor het Digital Event. Deze sessie is onderdeel van het programma en vindt plaats om:
Tijd ronde 1 11:30 – 12:15 uur
Tijd ronde 2 13:15 – 14:00 uur

Meld je hier aan voor het volledige dagprogramma.

*Opgeven voor deze sessie doe je bij aanvang van het event. Bij het afhalen van je naambadge geef je je sessie keuze door. Vooraf je voorkeur doorgeven is niet mogelijk.