Titel

Verander jouw corporatie: over adoptie en hoe data werkt, voor jou.

Waar gaat de sessie over?

Iedere organisatie beschikt over heel veel data. Die data zegt niet alleen iets over het verleden, maar kun je ook voor je laten werken. Sterker nog, je kunt beslissingen nemen die door die data worden onderbouwd: data gedreven werken. Het proces om te komen van een organisatie met heel veel data naar een data gedreven organisatie, kent heel veel aspecten. Technische aspecten, functionele aspecten en organisatie-aspecten. Deze sessie gaat over de organisatie en het vertrouwen van werknemers in data: hoe neem je de mensen binnen jouw corporatie mee in het omarmen van data gedreven werken.

Wat ga je leren?

In een inspiratie-sessie nemen Fabienne Janssen en Cor Boes van Motion10 je mee in het onderwerp “adoptie van data gedreven werken”. Dat vraagt best wat van de mensen binnen jouw organisatie: veranderen van de manier waarop met data wordt gewerkt en verandering van de impact van data. We laten je zien wat je kunt doen om hiermee succesvol te zijn, welke stappen je daarin moet nemen, hoe je vanuit een strategisch perspectief dit van boven tot onder kunt doorvoeren en hoe je mensen data gedreven werken daadwerkelijk kunt laten omarmen.

Voor wie is de sessie?

Eigenlijk voor iedereen binnen een corporatie, maar speciaal voor die mensen die de data gedreven corporatie willen introduceren of verder stimuleren: (data) analisten, controllers, informatie-managers, etc.

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan deze sessie*, is het nodig dat je je aanmeldt voor het Digital Event. Deze sessie is onderdeel van het programma en vindt plaats om:
Tijd ronde 1 11:30 – 12:15 uur
Tijd ronde 2 13:15 – 14:00 uur

Meld je hier aan voor het volledige dagprogramma.

*Opgeven voor deze sessie doe je bij aanvang van het event. Bij het afhalen van je naambadge geef je je sessie keuze door. Vooraf je voorkeur doorgeven is niet mogelijk.