PWCo heeft meer dan 30 jaar ervaring in de woningcorporatiebranche en is daarmee een betrouwbare partner in de innovatie van BI, dashboarding, robotisering, inrichting van KPI’s en het maken van rapportages.

Onze werkwijze

Consultancy

Vooraf bepalen we de te varen koers, waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Uw wensen en strategie zijn ons vertrekpunt. We bespreken de doelstellingen en mogelijkheden. Vervolgens stellen we een (kort cyclisch) plan op. Hierbij worden de beoogde resultaten in een zo’n kort mogelijke tijd behaald. Hierbij stellen wij onze consultants voor u beschikbaar.

Dashboarding

U beslist over welke data u wilt integreren en op welke moment in het proces. U kunt hiervoor datastromen binnen én buiten uw corporatie gebruiken. Wij zorgen voor een krachtige bundeling en een overzichtelijke weergave. Samen transformeren we uw data tot inzicht, geheel in uw gewenste stijl en indeling.

Change management

Wij opereren zij aan zij met onze klanten en zorgen voor draagvlak binnen de gehele organisatie. Samen streven we uw doelen na en ondersteunen we uw strategie. Onze consultants staan dagelijks voor u klaar om inzicht en waarde te creëren voor uw organisatie.

Data Science

Nadat u meer in control bent van uw data en meer inzicht heeft kunt u gaan innoveren. Wij zetten graag onze consultants in op het gebied van data science (process mining, predictive modelling) om nog meer inzicht en waarde te creëren voor uw corporatie.

Dashboard management 

Na de oplevering staan wij nog altijd voor u klaar. Wij ontzorgen u in het onderhoud en kunnen elk moment ingeschakeld worden bij vragen of problemen. Ook ondersteunen wij u graag met nieuwe aanpassingen en toevoegingen indien gewenst.


Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

PWCo

Stel je vraag of stuur je suggestie.

Contact opnemen