Lidmaatschappen

Persoonlijk lidmaatschap

€ 750,- / jaar
 • Persoonlijke toegang
 • Toegang bij 4 events per jaar
 • Inclusief 6 trainingen
 • Inclusief alle webinars
 • Toegang tot alle downloads: presentaties, onderzoeken, handige handboeken, etc.
 • Voorrang bij toegang
 • Auteurschap bij CorporatieNL, deel je eigen inzichten
 • Sluit nu je lidmaatschap voor 2019 af en gebruik je lidmaatschap nog in 2018
 • Prijs is exclusief btw
Kies Persoonlijk lidmaatschap

Corporatiepakket

€ 1500,- / jaar
 • Onafhankelijk van persoon, bedoeld voor corporaties
 • Toegang bij 4 events per jaar
 • Inclusief 6 trainingen
 • Inclusief alle webinars
 • Toegang tot alle downloads: presentaties, onderzoeken, handige handboeken, etc.
 • Deel met collega's: max. 4 inschrijvingen per keer
 • Voorrang bij toegang
 • Sluit nu je lidmaatschap voor 2019 af en gebruik je lidmaatschap nog in 2018
 • Prijs is exclusief btw
Kies Corporatiepakket
Heb ik al een lidmaatschap?

Het kan zijn dat jouw corporatie al een lidmaatschap heeft. Wil je weten welk lidmaatschap jullie hebben? Neem dan contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.

Hoe kies ik een lidmaatschap?

Via de lidmaatschapspagina
Om een lidmaatschap bij CorporatieNL af te sluiten dien je jezelf in te schrijven via ons inschrijfformulier, kies lidmaatschap. Je kiest dan 1 van de 2 lidmaatschapsmodellen met bijbehorende voordelen: persoonlijk of corporatiepakket.

Via deelname aan activiteit
Je kunt je ook inschrijven door middel van aanmelding voor een van onze activiteiten. Ga dan naar de pagina van de gewenste activiteit en klik op ‘deelnemen’. Bij het aanmeldformulier kun je ook aangeven of gebruik wilt maken van een lidmaatschap.

Facturatie en gegevens
Na aanmelding via bovenstaande manieren ontvang je binnen enkele dagen de factuur. Op dat moment is jouw lidmaatschap gestart. Je ontvangt van ons géén inloggegevens, wij zullen je gegevens bij deelname aan een van onze activiteiten verifiëren in ons systeem.

Kunnen wij als bedrijf een lidmaatschap hebben?

Er is sinds kort ook een bedrijfslidmaatschap. Door je aan te sluiten als partner, dienstverlener of leverancier van woningcorporaties bereik je bij CorporatieNL de meeste beslissers. Wij bieden de mogelijkheid om jouw boodschap kenbaar te maken aan de doelgroep midden en hoger management bij woningcorporaties. Meer informatie over partnerpakketten

Wil je hier graag meer over weten of weten wat het beste bij jou past? Stuur dan een mail naar tmeijn@corporatienl.nl of neem telefonisch contact op via 088 04 555 00.

Wij kijken graag met je naar de best passende mogelijkheid, aansluitend op jullie wensen en behoefte.

Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

Zodra je gekozen hebt voor een lidmaatschap ontvang je van ons de factuur met het te betalen jaartarief. Deze dient binnen 30 dagen betaald te zijn.

Het lidmaatschap is een jaarbedrag. De eerste lidmaatschapstermijn heeft een duur van één kalenderjaar. Jaarlijks ontvang je in de maand december de factuur voor het volgende lidmaatschapsjaar. In de loop van het jaar kun je deelnemen aan alle activiteiten die binnen jouw lidmaatschap vallen.

Krijg ik bij aanmelding van een tweede persoon korting?

Je krijgt geen extra korting voor aanmelding van een tweede persoon. Je kunt overwegen een corporatiepakket te kiezen. We hebben de meest voordelige lidmaatschap pakketten voor je samengesteld.

Gratis mogelijkheden
Wil je kennis op doen bij CorporatieNL en in contact komen met jouw collega’s in de sector?

Dan is het mogelijk om je gratis aan te melden voor onze wekelijkse nieuwsbrief of CorporatieNL groep op LinkedIn.
Mocht je nog twijfelen en/of vragen hebben, neem dan contact op met klantsupport@corporatienl.nl.

Hoe kan ik opzeggen of gegevens wijzigen?

We zijn erg benieuwd waarom je geen lidmaatschap meer wilt hebben, wellicht kunnen we met jouw goede ideeën meer gebruikers tevreden maken. Stuur je suggestie naar marketing@corporatienl.nl.

Wil je alsnog je lidmaatschap van CorporatieNL beëindigen?:
Je kunt jouw lidmaatschap tot twee maanden voor het einde van het kalenderjaar opzeggen. Met andere woorden; uiterlijk op 1 november. Houd er rekening mee dat bij opzegging jouw lidmaatschap komt te vervallen per eerstvolgende vervaldatum. Je opzegging kun je doorgeven aan klantsupport@corporatienl.nl.

Gegevens wijzigen
Om je gegevens te wijzigen, bijvoorbeeld een nieuwe functie of ander e-mailadres, dien je een e-mail te sturen naar klantsupport@corporatienl.nl. Vermeld hierbij duidelijk wat de oude en nieuwe gegevens zijn. Wij zullen deze wijzigen in ons systeem.

Vragen over lidmaatschap

Sascha Magendans
Sascha MagendansDigital marketeer

Bij ons staat de persoonlijke ontwikkeling en het contact met jouw collega’s uit de sector voorop. Onze diensten sluiten we op jouw behoefte aan!

Stel een vraag