Lidmaatschappen

Corporatielidmaatschap

€ 2.000,- / jaar
 • Voor corporaties
 • Deel met alle collega’s
 • 4 inschrijvingen per keer
 • Toegang alle events
 • Toegang kennissessies
 • Deelname trainingen
 • Toegang kennisbank
 • Deelname commissies en werkgroepen
 • Voorrang bij toegang
Kies Corporatielidmaatschap

Bedrijfslidmaatschap

€3.000 / jaar
 • Voor bedrijven
 • Deel met alle collega's
 • 2 inschrijvingen per keer
 • Toegang alle events
 • Toegang kennissessies
 • Deelname trainingen
 • Toegang kennisbank
 • Deelname commissies en werkgroepen
 • Delen van kennis als columnist, spreker, trainer
Kies Bedrijfslidmaatschap
Is mijn organisatie al lid van CorporatieNL?

Om zeker te weten of jouw organisatie ook lid is van CorporatieNL kun je dit navragen bij je eigen HR-adviseur. Je kunt het ook zien in de nieuwsbrief die je regelmatig van ons ontvangt. Een andere mogelijkheid is om de ledenlijst op deze website te raadplegen. Maar je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen via info@corporatienl.nl.

Hoe kies ik een lidmaatschap?

Via de lidmaatschapspagina
Om een lidmaatschap bij CorporatieNL af te sluiten dien je jezelf in te schrijven via ons inschrijfformulier, kies lidmaatschap. Je kiest dan voor het corporatie lidmaatschap of het bedrijfslidmaatschap, afhankelijk van waar je werkt.

Via deelname aan activiteit
Je kunt ook lid worden door middel van aanmelding voor een van onze activiteiten. Ga dan naar de pagina van de gewenste activiteit en klik op ‘deelnemen’. Bij het aanmeldformulier geef je aan dat jouw organisatie lid wil worden.

Facturatie en gegevens
Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen de bevestiging en de factuur. Op dat moment is jullie lidmaatschap gestart. Je hebt verder géén inloggegevens nodig, wij zullen je gegevens bij deelname aan een van onze activiteiten verifiëren in ons systeem.

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap van CorporatieNL is een vast bedrag per jaar zonder verdere kosten. Alle collega’s kunnen voor dat bedrag deelnemen aan alle activiteiten zoals events, trainingen, commissies en gebruikmaken van de kennisbank. Waar je bij andere organisaties per bijeenkomst of training hoge kosten betaalt is dat bij CorporatieNL niet het geval. Voor een vast bedrag per jaar kunnen alle collega’s van alle voorzieningen gebruikmaken. Dat scheelt duizenden euro’s per jaar. Als lid ben je bovendien voortaan verzekerd van een plek en betaal je niets extra.

Kan een bedrijf lid worden?

Elk bedrijf met toegevoegde waarde kan het lidmaatschap van CorporatieNL aanvragen. Die toegevoegde waarde kan bijvoorbeeld bestaan uit interessante kennis, opinies en contacten. Het is bedrijven niet toegestaan acquisitie te plegen tijdens onze bijeenkomsten of leden te benaderen met aanbiedingen.

Van bedrijven die lid willen worden vragen we:
– kennis in huis om te delen
– niet concurrerend met andere bedrijfsleden
– corporatiesector als strategische markt zien
– geen harde acquisitie
– bereidheid om mee te werken aan door CorporatieNL betaalde inhoudelijke trainingen, workshops, events of werkgroepen en ook publicaties via onze mediakanalen.
Hoe betaal ik mijn lidmaatschap en moet ik BTW betalen?

Zodra je gekozen hebt voor een lidmaatschap ontvang je van ons een factuur met het te betalen jaartarief. Het lidmaatschap is een jaarbedrag. De eerste lidmaatschapstermijn heeft een duur van één kalenderjaar. Aan het begin van elk jaar ontvang je de factuur voor het hele lidmaatschapsjaar. In de loop van het jaar kun je deelnemen aan alle activiteiten die binnen het lidmaatschap vallen.

Alle prijzen op de website van CorporatieNL zijn exclusief BTW. Het tarief wordt door de Belastingdienst vastgesteld en bedraagt op dit moment 21%. In bijzondere gevallen, zoals bij een in-company training, kan CorporatieNL een uitzondering maken en het 0%-tarief hanteren. Mocht je hierover vragen hebben laat het dan gerust weten.

Kan ik opzeggen of gegevens wijzigen?

We zijn erg benieuwd waarom jouw organisatie geen lidmaatschap meer wil hebben, wellicht kunnen we met jullie goede ideeën andere leden tevreden maken. Stuur je suggestie naar klantsupport@publicnl.nl.

Gegevens wijzigen
Om gegevens te wijzigen, bijvoorbeeld een nieuwe functie of ander e-mailadres, kun je een e-mail sturen naar klantsupport@publicnl.nl. Vermeld hierbij duidelijk wat de oude en nieuwe gegevens zijn. Wij verwerken deze wijzigen zo snel mogelijk voor je.

Wil je alsnog je lidmaatschap van CorporatieNL beëindigen?
Houd er rekening mee dat bij opzegging het lidmaatschap komt te vervallen per eerstvolgende vervaldatum. Voor de manier van opzeggen verwijzen we naar de algemene voorwaarden.

 

Vragen over lidmaatschap

Redactie

Jouw persoonlijke ontwikkeling en het contact met collega’s uit de sector staat voorop. Want ook jij hoort erbij.

Stel een vraag