Lidmaatschappen

Persoonlijk

€749 / jaar
 • Incl. Bijeenkomsten
 • Incl. Trainingen
 • Incl. Trainingen van derden
 • Incl. Webinars
 • Excl. Leergang
 • Toegang tot downloads
 • Voorrang bij al onze activiteiten
 • Certificaat PE-punten
Kies Persoonlijk

Bedrijf

1500 / jaar
 • Incl. Bijeenkomsten
 • Incl. Trainingen
 • Excl. Trainingen van derden
 • Incl. Webinars
 • Excl. Leergang
 • Toegang tot downloads
 • Onafhankelijk van persoon
 • Max. 4 deelnemers per activiteit
Kies Bedrijf
Zijn wij al lid?

Het kan zijn dat jouw corporatie al lid is. Wil je weten of je al lid bent? Neem dan contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.

Hoe word ik lid?

Via lidmaatschapspagina
Om lid te worden van CorporatieNL dien je jezelf in te schrijven via ons inschrijfformulier, kies lidmaatschap. Je kiest dan 1 van de 2 lidmaatschapsmodellen met bijbehorende voordelen: persoonlijk of bedrijf.

Via deelname aan activiteit
Je kunt je ook inschrijven door middel van aanmelding voor een van onze activiteiten. Ga dan naar de pagina van de gewenste activiteit en klik op ‘deelnemen’. Bij het aanmeldformulier kun je ook aangeven of je lid wilt worden.

Facturatie en gegevens
Na aanmelding via bovenstaande manieren ontvang je binnen enkele dagen de factuur. Op dat moment is jouw lidmaatschap gestart. Je ontvangt van ons géén inloggegevens, wij zullen je gegevens bij deelname aan een van onze activiteiten verifiëren in ons systeem.

Kunnen wij als bedrijf lid worden?

Er is sinds kort ook een bedrijfslidmaatschap. Je kunt hiermee met maximaal 4 deelnemers per activiteit deelnemen. Deze is niet persoonsgeboden, maar biedt ook geen persoonlijke voordelen zoals PE-punten.

Wil je hier graag meer over weten of weten wat het beste bij jou past? Stuur dan een mail naar klantsupport@corporatienl.nl of neem telefonisch contact op via 088 04 555 00.

Wij kijken graag met je naar de best passende mogelijkheid, aansluitend op jullie wensen en behoefte.

Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

Zodra je gekozen hebt voor een abonnement ontvang je van ons de factuur met het te betalen jaartarief. Deze dient binnen 30 dagen betaald te zijn. Wanneer je tegelijk kiest voor deelname aan een van onze activiteiten vind je de eventuele kosten hiervan ook op jouw factuur terug.

Het lidmaatschap is een jaarbedrag. Het eerste lidmaatschapstermijn heeft een duur van één jaar.

Krijg ik bij een aanmelding van een tweede persoon korting?

Je krijgt geen extra korting voor aanmelding van een tweede persoon. Je kunt overwegen een bedrijfslidmaatschap te kiezen. We hebben de meest voordelige lidmaatschap pakketten voor je samengesteld.

Gratis mogelijkheden
Wil je kennis op doen bij CorporatieNL en in contact komen met jouw collega’s in de sector?

Dan is het mogelijk om je gratis aan te melden voor onze wekelijkse nieuwsbrief of CorporatieNL groep op LinkedIn.

Mocht je nog twijfelen en/of vragen hebben, neem dan contact op met klantsupport@corporatienl.nl.

Hoe kan ik opzeggen of gegevens wijzigen?

We zijn erg benieuwd waarom je geen lid meer wilt zijn, wellicht kunnen we met jouw goede ideeën meer leden tevreden maken. Stuur je suggestie naar marketing@corporatienl.nl.

Wil je alsnog geen lid meer zijn bij CorporatieNL?:
Je kunt jouw lidmaatschap tot twee maanden voor het einde van het kalenderjaar opzeggen. Met andere woorden; uiterlijk op 1 november. Houd er rekening mee dat bij opzegging jouw lidmaatschap komt te vervallen per eerstvolgende vervaldatum. Je opzegging kun je doorgeven aan klantsupport@corporatienl.nl.

Gegevens wijzigen
Om je gegevens te wijzigen, bijvoorbeeld een nieuwe functie of ander e-mailadres, dien je een e-mail te sturen naar klantsupport@corporatienl.nl. Vermeld hierbij duidelijk wat de oude en nieuwe gegevens zijn. Wij zullen deze wijzigen in ons systeem.

Vragen over lidmaatschap

Sascha Magendans
Sascha MagendansOnline marketeer

Bij ons staat de persoonlijke ontwikkeling en het contact met jouw collega’s uit de sector voorop. Onze diensten sluiten we op jouw behoefte aan!

Stel een vraag