Afronding ledenboek Thuis in Vastgoeddata

Digitaal / 06 april 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

De kwaliteit van onze vastgoeddata wordt steeds belangrijker. Want het levert een forse bijdrage aan de gezamenlijke doelstelling van een thuis voor iedereen in 2030. Laten we profiteren van de innovaties die de datarevolutie mogelijk maakt. Daarover schrijft de Redactiecommissie Vastgoeddata een boek voor alle leden.

Op 27 maart is de redactiecommissie weer bij elkaar gekomen. De meeste teksten van het boek zijn inmiddels gereed en de laatste puntjes op de i worden gezet. Ook zijn de eerste toekomstbeelden al geschetst. Je leest het complete verslag op het nieuwe ledenplatform.

Redactiecommissie

CorporatieNL schrijft samen met haar leden het e-book over de ontwikkelingen rondom vastgoeddata. De redactiecommissie bestaat uit vertegenwoordigers vanuit collega-corporaties en marktpartijen op het gebied van vastgoed en digitalisering:

  • Agnes Ellermann-Huls – Manager bedrijfsbeheer deltaWonen
  • Wietse Theeuwen – Programma manager data en innovatie Havensteder
  • Thijs Van den Broek – Mede-eigenaar Coencad
  • Jean-Paul Oudenaarden – Programma manager kwaliteit Thuisvester
  • Michael Stender – Informatiemanager Dura Vermeer
  • Peter Weenink – Adviseur Innovatie en Informatisering Mooiland

Titel

De titel van het nieuwe boek dat alle leden na verschijnen ontvangen zal zijn “Thuis in Vastgoeddata”. Het is een verwijzing naar het thuis raken in deze materie en meer nog naar het doel dat we met elkaar beogen: zorgen voor een thuis voor iedereen. Vastgoeddata speelt daarbij een belangrijke rol.

Volgende stap: workshop

Om de toekomstvisie op vastgoeddata aan te scherpen organiseert de Commissie in juli een workshop waaraan leden van CorporatieNl kunnen deelnemen. De bedoeling is van elkaars ervaringen en inzichten te leren en gezamenlijk tot een toekomstbeeld te komen inclusief de weg daar naartoe.

Heb je suggesties voor de redactiecommissie, wil je belangrijke nieuwe trends of ontwikkelingen delen of heb je interesse om deel te nemen aan de workshop? Stuur ons dan graag een e-mail. Je ontvangt binnen een dag onze reactie.