Bij nieuw lid Krijtland Wonen voelen mensen zich thuis

Corporatie / 19 april 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Bij CorporatieNL mogen we alweer een nieuw lid verwelkomen. Want ook alle medewerkers van Krijtland Wonen uit het Limburgse Vaals horen er voortaan bij. De organisatie sluit daarmee aan bij een groeiend aantal corporaties, kennisinstellingen en marktpartijen die werken aan een thuis voor iedereen in 2030.

Krijtland Wonen is een lokaal actieve en betrokken woningcorporatie die midden in de samenleving en tussen haar huurders staat. Zij hecht grote waarde aan openheid en transparantie. Zij is goed en op een laagdrempelige manier bereikbaar en heeft daarbij persoonlijke aandacht voor elk individu. Krijtland Wonen is dé Heuvelland corporatie die streeft naar passende woonproducten en een goede dienstverlening, in een gezonde, vitale en groene leefomgeving waar haar huurders zich thuis voelen.

Welkom

Namens alle leden van CorporatieNL heten we de collega’s van Krijtland Wonen van harte welkom. Kijk voor meer informatie over Krijtland Wonen op haar website. Je treft daar ook de missie, medewerkers en contactmogelijkheden.

Website Krijtland Wonen