Bouw samen aan een sterke community

Vastgoed / 01 april 2024
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

In de vastgoedsector is community building van groot belang. Het betrekken van bewoners bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van wooncomplexen draagt bij aan een inclusieve, sterke en duurzame gemeenschap. Maar hoe begeleid je dat op een vruchtbare manier als professional en organisatie?

Een inspirerend voorbeeld hiervan is het verhaal van ons lid Blauwhoed, waar een handgeschreven brief van bewoners uitgroeide tot een succesvol co-creatieproject dat de gemeenschap versterkte. Bekijk via deze onderstaande video het verhaal.

 

Co-creatie met Blauwhoed in Bleiswijk
 

Wil jij ook leren hoe je van een directieve rol naar een meer co-creatie aanpak gaat? Op donderdagochtend 23 mei organiseren wij het event: Ontwikkelen & Bouwen van Community’s waarbij ons lid Blauwhoed dieper ingaat op het belang van community building in de vastgoedsector, speciaal voor woningcorporaties en vastgoed partijen.

De beschikbare plekken voor dit leden event vullen zich snel, meld je daarom nu aan via ons ledenplatform. We kijken er naar uit je te verwelkomen en samen te bouwen aan sterke community’s.