Exclusieve inloopsessie: Beschikbare technieken en aanpakken voor jouw duurzaamheidsopgave

Vastgoed / 08 april 2019
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Op 28 maart zijn we, tijdens ons Vastgoed Event, met elkaar in gesprek gegaan over verstandige keuzes in verduurzaming. In vervolg op het event hebben wij goed nieuws voor jou! Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe technieken en aanpakken die beschikbaar zijn voor jouw duurzaamheidsopgave.

Aart van der Wilt, werkzaam bij het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDUBO), is bereid om exclusief voor leden van CorporatieNL een inloopsessie met rondleiding te verzorgen bij het ICDUBO in Rotterdam.

Dit ga je leren

Als lid ga je leren je welke nieuwe technieken en aanpakken beschikbaar zijn voor jouw duurzaamheidsopgave. Want voor je het weet neem je de verkeerde beslissing en investeer je als corporatie in verouderde technologie. Uiteraard wil je weten welke oplossing het beste past bij welke type woning en bij welke duurzaamheidsopgave. Daarom heeft CorporatieNL aan ICDUBO gevraagd om onze leden op een toegankelijke en praktische wijze kennis te laten maken met wat de markt op dit moment allemaal al te bieden heeft.

Tijdens de rondleiding kun je jouw vragen stellen aan de experts van ICDUBO en ontmoet je andere leden. De rondleiding (t.w.v. € 150,-) is vooral bedoeld voor vastgoedmanagers. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Ben jij erbij?

Wil jij hierbij zijn? Stuur je aanmelding naar Aart van der Wilt van ICDUBO (a.vdwilt@icdubo.nl). Vergeet niet te vermelden dat je lid bent van CorporatieNL, dan krijg je namelijk voorrang.

De exclusieve inloopsessie met rondleiding in ICDuBo zal plaatsvinden op donderdag 16 mei of donderdag 13 juni van 14.00 – 16.00 uur.

Wil je liever met een grotere groep (max. 20 personen) langskomen voor een rondleiding? Dit is mogelijk voor een vergoeding van € 150,-.