Geef je op voor de nieuwe training: Thuis in AI

Digitaal / 28 maart 2024
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Op 19 september zal in Kontakt der Kontinenten de nieuwe training Thuis in AI plaatsvinden. AI opent deuren naar een wereld vol mogelijkheden die voorheen onbereikbaar leken. In deze praktisch training word je uitgenodigd om AI te ontdekken op een toegankelijke en inspirerende manier. Ontdek hoe AI jouw werk, missie en organisatie kan verrijken en welke impact het kan brengen. Zet jij de stappen om thuis te raken in AI?

Wat kun je verwachten van deze training

Dompel jezelf onder in boeiende AI-verhalen die specifiek gericht zijn op de gebieden van wonen, vastgoed, en bedrijfsvoering. Denk aan het voorspellen van onderhoudsbehoeften, verbeteren van de veiligheid wijken en buurten, het identificeren van toekomstige huurders of het verbeteren van de klantenservice. Leer welke stappen je moet nemen en welke vragen je moet stellen om thuis te raken in AI. De training sluiten we af met een praktische opdracht.

Programma

TIJD ONDERWERP
09.00 INLOOP
09.30 START TRAINING EN KENNISMAKING
Welkomstwoord, introductie van het programma en kennismaking met deelnemers.
09.45 INTRODUCTIE AI – NU EN TOEKOMST
Overzicht van AI: wat is het, wat doet het, wat kan het, waar gaat het naartoe.
10.15 VOORBEELDEN UIT DE PRAKTIJK
Cases en inspirerende voorbeelden van AI-gebruik
10.45 KORTE PAUZE
11.00 STAPPENPLAN AI
Praktische stappen voor het starten met AI-toepassingen. Tips voor het identificeren van geschikte AI-toepassingen. Risico’s en gevaren. Maak je eigen actieplan.
11.30 OPDRACHT: AI IN DE PRAKTIJK
Uitleg over de doelstellingen en vereisten van de opdracht. Account aanmaken en bespreking van je eerste resultaten.
12.15 AFRONDING, SAMENVATTING EN TIPS
We vatten het geleerde samen en geven de laatste praktische tips. Je kunt nu zelf aan de slag en je weet waar je terecht kunt voor vragen.
12.30 EINDE EN LUNCH

Voor wie

Deze training is voor alle leden van CorporatieNL die thuis willen raken in AI. Denk hierbij aan medewerkers, managers, coördinatoren, adviseurs bij woningcorporaties, gemeenten en bedrijven die willen verkennen hoe AI hun werk, missie en organisatie kan versterken.

PE Punten

Met het volgen van dit event ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden voor deze training
Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.