Geef je op voor de training huurbeleid 2023

Corporatie / 12 januari 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Nieuwe maatregelen en afspraken hebben gevolgen voor de huurverhoging die je in 2023 mag doorvoeren. We bespreken de uitgangspunten en regels van het recente verleden en de toekomst. Ook gaan we in op de veranderingen die je kunt verwachten en de gevolgen voor je huurbeleid.

Inhoud

Wij behandelen de nieuwe huursombenadering; welke grenzen en mogelijkheden biedt die en wat zijn de verschillen ten opzichte van 2022. Ook gaan we in op alle overige aspecten van de (inkomensafhankelijke) huurverhoging van 2023. Daarbij behandelen we de circulaire huurprijsbeleid voor 2023 en het sociaal huurakkoord. Tenslotte gaan we in op hoe het bij jullie gaat en is er uiteraard voldoende ruimte voor discussie en interactie.

Wat je leert

Na deze training weet je wat de nieuwe regels inhouden en je kunt deze toepassen op je eigen situatie. Ook ken je de verschillen met 2022 en je hebt een overzicht van de te verwachten nieuwe regels en ontwikkelingen in de komende jaren. Na afloop ontvang je de behandelde stof als presentatie. Je treft deze ook aan in de kennisbank.

Trainer

De training wordt verzorgd door advocaat Huib Hielkema. Hij werkte na zijn studie Rechten bij het Bureau voor Rechtshulp in Amsterdam. In 1991 begon hij als partner bij Unger Hielkema advocaten. Vanaf 1 januari 2015 is Huib partner bij Hielkema & co. Hij is een een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van onder meer huurrecht en is al jarenlang een vaste kennispartner van CorporatieNL

Programma

Het volledige programma tref je op onze trainingspagina aan.

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.