Geef je op voor de training huurbeleid 2023

Corporatie / 12 januari 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Nieuwe maatregelen en afspraken hebben gevolgen voor de huurverhoging die je in 2023 mag doorvoeren. Op donderdag 23 februari van 13.30 - 16.00 uur bespreken de uitgangspunten en regels van het recente verleden en de toekomst. Ook gaan we in op de veranderingen die je kunt verwachten en de gevolgen voor je huurbeleid. Dat doen we via een online meeting.

Programma

Wij behandelen alles rondom het nieuwe huurbeleid en geven je de details over de nieuwe circulaire huurprijsbeleid voor 2023. Ook gaan we in op hoe het bij jou zelf gaat en is er uiteraard voldoende ruimte voor discussie en interactie.

We behandelen:
1) Uitgangspunten en kenmerken huurbeleid
2) Huurbeleid in recente verleden
3) Huurbeleid 2023
4) Huurbeleid in de toekomst
5) Woningwaarderingsstelsel (WWS)
6) Eventueel: verschillende (huurprijs)procedures

Datum en locatie

Donderdag 23 februari van 13.30 – 16.00 uur vindt het online via Zoom plaats. Je kunt het dus volgen vanaf je eigen computer, laptop of smartphone.

Wat je leert

Na deze training weet je wat de nieuwe regels inhouden en je kunt deze toepassen op je eigen situatie. Ook ken je de verschillen met 2022 en je hebt een overzicht van de te verwachten nieuwe regels en ontwikkelingen in de komende jaren. Na afloop ontvang je de behandelde stof als presentatie. Je treft deze ook aan in de kennisbank.

Trainer

Jurist Huib Hielkema leidt de bijeenkomst advocaat. Huib werkte na zijn studie Rechten bij het Bureau voor Rechtshulp in Amsterdam. In 1991 begon hij als partner bij Unger Hielkema advocaten. Vanaf 1 januari 2015 is hij partner bij Hielkema & co. Hij is een een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van onder meer huurrecht en is al jarenlang een vaste kennispartner van CorporatieNL.

Deelnemers

De al aangemelde deelnemers werken onder meer bij Hof Wonen, Alwel, De Leeuw van Putten, Wierden en Borgen, Woningbedrijf Velsen, Woonbedrijf, Parteon, Dudok Wonen, Mercatus, Woonforte, Vechtdal Wonen, Groen Wonen Vlist, Viverion, Woonkwartier, Poort6, De Goede Woning en ZVH

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden voor leden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.