Gooiland: Een vaste thuisbasis voor onze leden

Corporatie / 11 april 2019
Katie Løndal
Katie Løndal
Redacteur, CorporatieNL

Na veel mooie events en trainingen op verschillende locaties, werd het tijd voor een vaste locatie. Een thuisbasis waar we elkaar ontmoeten, kennis delen en inspiratie opdoen.

Sfeervolle evenementenlocatie Gooiland

Evenementenlocatie Gooiland voelde direct als de juiste locatie. Een plek waar we ons thuis voelen in de sfeervolle ruimtes. Niet te massaal, maar meer dan genoeg ruimte voor onze leden. De warme sfeer wordt versterkt door unieke details, zoals mooie wandfoto’s, retro radio’s en televisies. Een moderne inrichting, van alle gemakken voorzien, maar vooral die fijne huiselijke sfeer.

Centrale ligging

Een goede bereikbaarheid vinden wij belangrijk. Gooiland bevindt zich dan ook middenin het land zodat iedereen onze events en trainingen gemakkelijk kan bezoeken.

Philip Lamers, eigenaar evenementenlocatie Gooiland: “Als evenementenlocatie in het hart van Hilversum dragen wij de publieke sector een warm hart toe. Daarom zijn wij er trots op dat PublicNL Gooiland als vaste partner heeft gekozen voor hun evenementen. In ons lichte, ruimtelijke rijksmonument zorgen wij er samen met PublicNL voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Van harte welkom!”

Sandra Frenaij, Event Manager bij PublicNL (Platformen van CorporatieNL/GemeentenNL): “Voor onze events en trainingen waren we op zoek naar een vaste thuisbasis. Een mooie locatie van alle gemakken voorzien, maar vooral met een fijne huiselijke sfeer. Evenementenlocatie Gooiland voelde direct als de juiste locatie. Een plek waar onze leden zich thuis zullen voelen. Bovendien is Gooiland goed bereikbaar door de centrale ligging middenin het land. Wij kijken ernaar uit om veel mooie events en trainingen te gaan organiseren in onze vaste locatie Gooiland!”

Nieuwsgierig? Bekijk de gehele locatie hier. Wat vind jij van onze vaste locatie? We zijn erg benieuwd naar jouw mening! Mail naar redactie@corporatienl.nl