iLOQ: kennispartner in veiligheid, duurzaamheid en digitalisering

Vastgoed / 02 april 2019
Katie Løndal
Katie Løndal
Redacteur, CorporatieNL

Hoe kun je beter over belangrijke onderwerpen en ontwikkelingen leren dan door de kennis van experts? Onze nieuwe kennispartner iLOQ is de komende drie jaar onze expert in de drie belangrijkste thema’s die van belang zijn voor woningcorporaties: veiligheid, duurzaamheid en digitalisering.

iLOQ levert slimme en in energie zelfvoorzienende digitale sluitsystemen zonder batterijen en bekabeling. Als leider in de technologische revolutie, zullen zij onze leden inspireren met hun innovatieve oplossingen en eigen expertise delen via artikelen en een speciale workshop.

Oplossen van problemen op het gebied van veiligheid

Irina Chernobrovkina, CorporatieNL: “Vaak ligt de meest actuele kennis en innovatie bij de praktijkexperts. Dat geldt 100% voor iLOQ. Door jarenlang innovaties te hebben toegepast en verbeterd, hebben ze veel expertise opgedaan in het oplossen van problemen op het gebied van veiligheid in de woningbouwsector. Logisch dat het tegenwoordig op een digitale manier moet gebeuren, maar daarmee worden veel andere vragen opgeroepen met betrekking tot privacy, controles, beheersbaarheid, veiligheid etc. Daarom bieden we graag ons platform aan om alle ervaringen te delen met onze leden. Daar kunnen we het meeste van leren.”

Innovaties getriggerd door actuele uitdagingen

Gerard Harbers, iLOQ: “We zijn blij dat we voor drie jaar aansluiten bij het netwerk van CorporatieNL als Kennispartner. Dat ondersteunt onze visie en ambitie om de marktleider in digitale sluitsystemen in Nederland te worden. In Finland zijn we al de marktleider en we brengen 16 jaar ervaring in innovaties en techniek mee. Door deze partnership kunnen we onze kennis en expertise in onderwerpen zoals veiligheid, digitalisering en verduurzaming met woningcorporaties delen. Onze innovaties zijn getriggerd door actuele uitdagingen bij VVE’s, woonzorg en corporaties: hoe bespaar je op een sleutelplan en beheerkosten, hoe regel je veilig en slim toegangscontrole, hoe kan je dat zonder batterijen en bekabeling regelen en zonder bestaande deuren te hoeven vervangen… Ons dank aan CorporatieNL voor het vertrouwen in onze expertise. We gaan zorgen dat we een waardevolle bijdrage leveren aan dit professioneel netwerk.”

Over welke onderwerpen op het gebied van veiligheid zou jij meer willen weten? Wij horen graag waar jij tegenaan loopt. Mail naar redactie@corporatienl.nl