Nieuw in de kennisbank: alle resultaten van het onderzoek Kracht van Kwetsbaarheid

Maatschappelijk / 26 september 2019
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Als lid van CorporatieNL heb je toegang tot de kennisbank met belangrijke kennis en contacten. Je treft er onderzoeken, presentaties, documenten, video's en e-books over de onderwerpen waar jij in je werk mee te maken hebt. Nieuw in de kennisbank is het onderzoek naar kwetsbare bewoners. Bekijk de resultaten.

Opvallende resultaten

Uit het onderzoek onder alle corporaties blijkt onder meer dat de meesten (86%) steeds meer te maken hebben met kwetsbare bewoners. Bij 93% wordt het werk veel complexer en 88% is niet overtuigd dat zij de toenemende problematiek aankan. Als oplossingen worden gezien meer samenwerken met alle bewoners (95%) en het zorgen voor meer gemengde wijken (83%). In totaal 78% vindt dat de huidige privacywetgeving de adequate ondersteuning van kwetsbaren in de weg staat.

Naar de kennisbank

Het hele onderzoek en alle resultaten kun je nalezen de in de kennisbank. Als lid ontvang je automatisch bericht per e-mail over nieuwe onderzoeken, documenten en video’s in de kennisbank. Nog geen lid? Sluit je dan ook aan en krijg direct toegang tot de kennisbank maar ook tot alle events, trainingen en werkgroepen van CorporatieNL.