Officiële Cedeo-erkenning voor CorporatieNL

Corporatie / 12 juni 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Het onafhankelijke certificeringsbureau Cedeo heeft onder de leden van CorporatieNL een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. En wat blijkt? Op basis van de zeer positieve uitslag mag CorporatieNL voor de periode van twee jaar het predicaat Cedeo-erkenning voeren. Op alle categorieën scoren we hoog.

Resultaten

Cedeo heeft onze leden bevraagd op diverse aspecten zoals tevredenheid, opleidingsprogramma, uitvoering, opleider, accommodatie, natraject, organisatie, relatiebeheer en prijs-kwaliteitsverhouding. Een aantal van die resultaten uit het rapport lichten we er voor je uit zodat je een beeld krijgt van wat anderen vinden:

1. Kwaliteit

“Kwaliteit staat bij CorporatieNL hoog in het vaandel. Er wordt nauw samengewerkt met leden en professionals bij het ontwikkelen van trainingen en events. Hierbij worden actuele ontwikkelingen altijd meegenomen. De docenten, sprekers of trainers die worden aangetrokken, komen uit het uitgebreide netwerk dat CorporatieNL in de loop der jaren heeft opgebouwd. Deze trainers worden ook inhoudelijk betrokken bij de ontwikkeling van de diverse bijeenkomsten. Op organisatorisch en administratief vlak zijn de zaken ook goed geregeld, de lijnen binnen CorporatieNL zijn kort zodat de verschillende medewerkers elkaar snel weten te vinden en knopen ook snel kunnen worden doorgehakt.”

2. Continuïteit

“CorporatieNL is als community al jaren een bekende naam. In de loop der jaren is CorporatieNL uitgegroeid tot een betrouwbare en zeer professionele organisatie. Er wordt gewerkt met ervaren en praktijkgerichte docenten/trainers/sprekers én in samenwerking met leden. Zowel uit de eigen evaluaties onder de deelnemers die door CorporatieNL worden afgenomen als uit het klanttevredenheidsonderzoek onder de leden dat door Cedeo is uitgevoerd, komt een grote tevredenheid naar voren.”

3. Bedrijfsgerichtheid

“CorporatieNL ontwikkelt nieuwe evenementen nooit alleen. Zij werkt samen met een uitgebreid netwerk en met de leden. Hierdoor is men in staat snel te schakelen tussen actualiteit en kwaliteit. CorporatieNL komt op deze manier tot programma’s die aansluiten op de wensen en behoeften van de leden. Ook streeft CorporatieNL ernaar om haar doelgroep te blijven bedienen met relevante inzichten en praktische handvatten om de vaardigheden en de expertise te vergroten. De praktijkgerichte en kwaliteitsbewuste werkwijze zijn goede voorbeelden van de bedrijfsgerichtheid van CorporatieNL.”

Mocht je het volledige rapport en de scores op deelaspecten willen lezen kijk dan op de website van Cedeo.