Vastgoedcommissie kiest voor Organisatie van Samenwerking

Vastgoed / 29 maart 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

De leden van de Vastgoedcommissie werken vanuit hun expertise aan het realiseren van een thuis voor iedereen in 2030. Daartoe selecteren zij de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het vastgoed en informeren zij de leden van CorporatieNL over de betekenis hiervan voor hun werk. Tijdens de laatste vergadering gaven de leden een presentatie over drie belangrijke thema's en kozen zij één thema om verder op te bouwen.

De verschillende groepen geven een presentatie en toelichting. Het betreft:

 1. Toekomstbestendigheid
 2. Een thuis voor iedereen in 2030
 3. Organisatie van samenwerking

Na de presentaties besluiten de deelnemers om met het thema “Organisatie van Samenwerking” verder te gaan. Voorbeelden uit de overige twee presentaties zal de commissie integreren in het position paper.

Uiteindelijk wil de commissie een position paper samenstellen dat breed gedragen wordt en op grond waarvan we het gesprek met de beleidsmakers in Den Haag verder aangaan. Dit betekent ook dat commissie het draagvlak bij belanghebbende partijen verder zal benutten.

Het gehele verslag van de bijeenkomst lees je weer in het ledenplatform waar je makkelijk op inlogt met je zakelijke e-mailadres. Je treft er meer publicaties en je kunt je er ook opgeven voor bijeenkomsten en trainingen.

Leden

Om het brede veld van vastgoed te bestrijken is de commissie multidisciplinair samengesteld met CorporatieNL-leden die ervaring hebben binnen en buiten onze sector. De commissie bestaat uit:

 • Maarten Vermeulen (voorzitter), Senior vice president national councils ULI Europe
 • Jurre Terhorst, Portefeuillemanager Intermaris
 • Ard de Jong, Directeur Latei
 • Tine-Loes Hemmes, Vastgoedontwikkeling & Klant en Markt Dura Vermeer
 • Karima Bouchtaoui, Wethouder Zaltbommel
 • Arnold Pureveen – Bestuurder/CFO Woonzorg Nederland
 • Estéban van Zeijl – Programmamanager Duurzaam Wonen Dutch Green Building Council
 • Nicole van Wijk – Bestuurder Woonwaard
 • Henk Vonk – Directeur HevoFame

Suggesties of meedoen?

Heb je suggesties voor de commissie, wil je belangrijke nieuwe trends of ontwikkelingen delen of heb je interesse om een bijdrage te leveren op een van de onderwerpen, en ben je lid van CorporatieNL? Stuur ons dan graag een e-mail. Je ontvangt binnen een week onze reactie.