Verslag kick-off Evenementencommissie

Corporatie / 21 maart 2022
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Voor de kickoff op 10 februari werd de evenementencommissie hartelijk verwelkomd bij Trivire in Dordrecht.

Deze eerste bijeenkomst stond voornamelijk in het kader van kennismaken met elkaar en de agenda voor dit jaar doornemen. De kennismaking vindt plaats door middel van een Netwerkgame. Aan de hand van kaartjes met vragen maken de deelnemers  nader kennis met elkaar. We benoemen de uitgangspunten voor een goed evenement. Deze bouwstenen werken we verder uit met de leden. Inmiddels ontvingen wij van onze leden a twee verzoeken voor het organiseren van een evenement. We gaan hiermee aan de slag.

Opdracht Commissie

De Evenementen Commissie bedenkt en ontwikkelt de jaarplanning met events en nieuwe initiatieven zoals awards, games, ontmoetingen. Samen met de professionele staf van CorporatieNL bedenkt zij de inhoud en denkt na over nieuwe vormen. Ook werken de commissieleden mee aan de plannen om zaken te realiseren en hebben zij contact met externe sprekers, organisaties of leveranciers om ze te vertellen wat zij hebben bedacht en hoe zij het willen hebben. De commissie heeft een eigen budget tot haar beschikking want alleen het beste is goed genoeg voor onze leden.

Samenstelling

De Evenementen Commissie bestaat op dit moment uit:

  • Helen Bloemendaal, medewerker facility Mitros
  • Lisette Langerwerf, productieleider verduurzamen en verbeteren de Alliantie
  • Jean-Pierre Schobben, accountmanager Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW)
  • Sandra Frenaij, manager CorporatieNL
  • Angélica Janssen, secretaris

Werkwijze

De Evenementen Commissie komt elk kwartaal bij elkaar en heeft tussentijds contact. De tijdsbesteding is ongeveer 2 à 4 uur per maand. De reguliere vergadering vindt online of offline plaats, afhankelijk van de situatie en voorkeur van de leden.

Interesse? Reageer!

Er is op dit moment nog plek voor nieuwe commissieleden. Heb je interesse om plaats te nemen in de Evenementen Commissie en ben je lid van CorporatieNL? Reageer dan snel. Stuur een e-mail  met je motivatie en je achtergrond. Je ontvangt binnen een week onze reactie.