Wegens succes herhaald: Event Ontwikkelen & Bouwen van een thuis

Vastgoed / 12 oktober 2023
Hellen Meijn
Hellen Meijn
Projectleider, CorporatieNL

Het aantal stoelen was te kort voor het aantal geïnteresseerden. Het ledenevent Ontwikkelen en Bouwen van een Thuis trok in 2023 meer deelnemers dan ooit. De belangstelling was vele malen groter dan verwacht, vandaar dat we op herhaling gaan. En nu nog groter en nog beter.

Tijdens dit volgende ledenevent, op donderdag 23 mei 2024 in Baarn, staat het vastgoed centraal. Want daarmee realiseren we een veilige en stabiele thuisomgeving voor iedereen. Wat hebben we daar eigenlijk allemaal voor nodig en welke samenwerkingen horen daarbij? We gaan in gesprek met corporaties, gemeenten, bouwers, bewoners, kennisorganisaties en stakeholders.

Hoe het wél kan

Het doel van CorporatieNL is te zorgen voor een thuis voor iedereen in 2030. Ook voor al diegenen die daar hulp bij nodig hebben. Ondertussen loopt het woningtekort op, is er een tekort aan locaties, schieten prijzen omhoog en is er een personeelstekort. Dan maar geen thuis? Dat is geen optie, want we zijn het als maatschappij en als mens aan elkaar verschuldigd. Tijdens dit event verkennen we de mogelijkheden hoe het wél kan, want het is tijd om samen in actie te komen.

Centrale vraag van dit event

Met dit event zoeken we naar antwoorden op de centrale vastgoedvraag: hoe realiseren we meer veilige en stabiele thuisomgevingen voor iedereen? Wat is daarvoor nodig op het gebied van vastgoed, ontwikkeling, bouw, regels, visie?

Aanmelden voor dit event

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga daarvoor naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn voor jou geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.