Woonbron: “Onze data leeft: de weg naar databedrevenheid met PWCo’

Digitaal / 06 mei 2020
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Uit onderzoek van CorporatieNL onder alle corporaties blijkt dat 4 op de 5 medewerkers steeds meer met data te maken heeft. Ook blijkt dat het kunnen omgaan met data een van de belangrijkste vaardigheden is voor de toekomst. Vandaar dat we op zoek gingen naar goede voorbeelden van corporaties die op weg zijn om databedreven te worden. Tijdens de online Week van Databedrevenheid vertelt de Rotterdamse corporatie Woonbron daarom hoe zij de weg naar databedreven opereren bewandelt.

Wanneer en hoe

In deze online workshop geven Woonbron en data-expert PWCo antwoord op de vraag wannéér en hoé je als corporatie stappen maakt. Ze nemen je mee in de stappen die Woonbron doorloopt om de succesvolle transitie naar databedrevenheid te realiseren. Waar kun je mee beginnen, hoe betrek je het team erbij, wat zijn de directe voordelen en waar dien je rekening mee te houden? Alle ins- en outs, voor- en nadelen en belangrijkste facetten worden uitgebreid toegelicht.

Erbij zijn

Leden van CorporatieNL zijn gratis welkom bij de online workshop, niet-leden betalen eenmalig toegang. Je kunt je eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier. Dan heb je ook gelijk toegang tot alle andere online presentaties, workshops, werkgroepen, discussies en kennisbank. En je bent erbij zodra we elkaar weer fysiek mogen ontmoeten. Meld je nu aan!