E-book Digitale Transformatie van Corporaties

Digitaal
1 Datum
49.50,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 18 Mei 2021
Details
Datum Kosten Locatie

Na het lezen van dit e-book weet je hoe jouw werk verandert door de digitale vooruitgang en welke invloed je daar zelf op hebt. Je weet wat de volgende stap moet worden in de digitale transformatie en hoe je de rest van de organisatie meekrijgt.

De veranderingen in jouw werk

Jouw werk bij de corporatie verandert de komende jaren ingrijpend. Want of je het wilt of niet je zult meer met robots, kunstmatige intelligentie, slimme data en cloud-diensten gaan werken. Sommige van jouw taken zul je overdragen aan machines en andere taken komen erbij. De digitale transformatie is inmiddels de volgende fase ingegaan. Blijf niet aan de zijlijn staan, je moet meedoen.

Ontwikkelingen

Bewoners, gemeenten, dienstverleners, bedrijven en eigenlijk de hele wereld om ons heen verandert. In allerlei experimenten werken zij al samen met robots, zij zetten al kunstmatige intelligentie in om problemen op te lossen, zij gebruiken nieuwe platforms die het bezit en onderhoud van woningen overnemen, zij passen hun organisaties aan op het nieuwe digitale werken en zij geven hun klanten en dus onze bewoners de vrijheid om zaken zelf te regelen. En wij, wat doen wij?

Omdat onze omgeving, onze bewoners en onze partners veranderen moeten wij wel meeveranderen. Want als we niet meeveranderen of als we het tempo van de digitale verandering niet bij kunnen houden dan zijn we binnen 5 jaar als corporaties overbodig geworden. De zogenaamde ‘skills gap’ is dan te groot en niet meer in te halen. Zo eenvoudig is het.

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

Deel I: Stand van zaken
H 1 De digitale storm
H 2 Digitale transformatie in de praktijk

Deel II: De veranderingen
H 3 Wonen en werken
H 4 Technologie en toezicht

Deel III: Onze toekomst
H 5 Toekomstbeeld 2030

Conclusies
Epiloog
Bronnen en bijlagen

E-book opvragen

CorporatieNL-leden ontvangen automatisch per e-mail bericht zodra een nieuw e-book, onderzoek, document, video, verslag of paper is toegevoegd aan de kennisbank. Zij kunnen het gratis downloaden.

Nog geen lid? Regel vandaag nog je lidmaatschap van CorporatieNL en krijg toegang tot de kennisbank inclusief het e-book Digitale Transformatie van Corporaties. Je kunt dan voortaan ook gelijk deelnemen aan alle events, trainingen en werkgroepen.