Online training: Sleutel tot Woongeluk

Maatschappelijk
Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 17 Apr 2024
Details
Datum Kosten Locatie

Woongeluk gaat over veilig, stabiel en zorgeloos wonen. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar volgens de experts is er een vaste sleutel om woongeluk te realiseren. Open de deur naar meer woongeluk met deze online training.

Wat je leert

Leer in deze training welke sleutels bijdragen aan woongeluk en hoe je dit in je eigen organisatie en team kunt implementeren. Zodat we het wonen voor en met alle bewoners in de wijk prettig en gelukkig maken. Wat kun je als organisatie, team en als medewerker hierin betekenen? En op welke manier doe je dit samen met bewoners?

Wat kun je verwachten

Het wordt een interactieve sessie waar we dilemma’s en moeilijke situaties rondom wonen in wijken en die van bewoners bespreken. Aan de hand van de theorie en de methode leer je van de experts in woongeluk hoe het in de dagelijkse praktijk anders of beter kan.

Programma

Tijd Onderwerp
Definitie woongeluk
Woongeluk in wijken
De 7 sleutels tot woongeluk
Pauze
Rol van corporatie en medewerkers
Praktijkvoorbeelden en eigen praktijk
Implementeren van woongeluk in de dagelijkse praktijk
Samenvatting & afsluiting

Trainer

Mark Theeuwissen
Mark TheeuwissenMakelaar in woongeluk

Als makelaar in woongeluk werkt Mark anders dan een traditionele makelaar. Na jaren onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in hun huis en directe woonomgeving, gekoppeld aan zijn ervaring als makelaar, ontwikkelde hij een woongelukmodel: de ‘Sleutel naar Woongeluk’. Vanuit zijn gedachtegoed en zijn expertise als makelaar verzorgt Mark trainingen en workshops aan voor organisaties in het domein wonen om het woongeluk in Nederland te vergroten.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met wonen, wijken, leefbaarheid en bewoners. Denk hierbij aan de manager wonen, manager verhuur, wijkcoordinator, leefbaarheidsconsulent, woonconsulent en huismeester.

PE Punten

Met het volgen van deze training ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden via ledenplatform

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Log in op het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.