3 ledenboeken die je nu echt moet lezen

Corporatie / 07 december 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Bij CorportatieNL verschijnen uitsluitend topboeken voor jou. Als lid kun je deze downloaden en lezen op elk moment dat het jou uitkomt. Wat zijn de beste boeken om dit jaar nog te lezen. We zetten ze op een rij.

E-book Thuis in Vastgoeddata

Wat kan ik eigenlijk met vastgoeddata? Met deze vraag worstel je misschien ook weleens. Dat is niet zo gek, want het is de meest gestelde vraag over vastgoeddata. Het laat zien dat de wereld in ontwikkeling is en dat we nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden die ons helpen bij het huisvesten van mensen. In dit boek nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van vastgoeddata. Samen zullen we dieper graven, trends ontdekken en we delen onze persoonlijke ervaringen en de ervaringen van al die mensen in en rond onze sector die we spraken voor dit boek.

Gids Corporatie Contacten

Corporaties, marktpartijen en maatschappelijke organisaties die er toe doen zijn allemaal actief rondom het thema “een thuis voor iedereen”. Het resultaat is deze gids met 500 corporatie contacten. Dat helpt je om die organisaties te vinden die jou verder kunnen helpen. En die ons allemaal helpen bij het zorgen voor een thuis voor iedereen in 2030.

E-book Duurzame Ontwikkelings Initiatieven

In dit boek willen we het thema anders aanpakken en beschrijven dan gebruikelijk. Nu eens niet alleen maar succesverhalen of wetenschappelijke artikelen die ons gelijk moeten bewijzen. Maar echte verhalen uit de praktijk gecombineerd met een onderzoek onder 478 professionals die werkzaam zijn in en rond de corporatiesector. De resultaten van dat onderzoek vergelijken we met eenzelfde onderzoek dat we al in 2018 hielden. Zo ontdekken we samen welke ontwikkelingen plaatsvinden en waar we ons nog op mogen verheugen. We zijn er nog niet

E-books lezen

CorporatieNL-leden kunnen de boeken gratis downloaden in de kennisbank.

Nog geen lid? Regel vandaag nog je lidmaatschap van CorporatieNL en krijg toegang tot de kennisbank inclusief deze boeken. Je kunt dan voortaan ook gelijk deelnemen aan alle events, trainingen en commissies.