Corporatiemanagers zien meer datakansen dan medewerkers: 86% vs 73%

Digitaal / 02 juni 2020
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Het management van woningcorporaties ziet aanmerkelijk meer kansen in het werken met data dan de medewerkers. In totaal 86% van de bestuurders, directeuren en managers ziet vooral kansen in de explosieve toename van data, terwijl 9% bezorgd is over deze ontwikkeling. Bij medewerkers liggen deze percentages op respectievelijk 73% en 16%. Dat blijkt uit onderzoek van CorporatieNL onder 701 bestuurders, directeuren, managers en medewerkers van woningcorporaties.

Hoe kijk je naar de explosieve toename van data in de komende jaren? Geeft dat reden tot bezorgdheid of is het vooral een kans voor nieuwe toepassingen.

bestuurders, directeuren, managers
medewerkers

Volledig rapport downloaden

Als lid van CorporatieNL kun je het het volledige onderzoeksrapport in hoge resolutie downloaden in de kennisbank. Je kunt dan tevens deelnemen aan de werkgroep Maatschappelijke Data, het event Databedreven en de trainingen op het gebied van omgaan met data. Natuurlijk kunnen jij en je collega’s dan ook deelnemen aan de andere events, trainingen, werkgroepen, publicaties en kennisbank. Kijk hiervoor op de lidmaatschapspagina.