Daarom zijn zij lid van CorporatieNL

Corporatie / 04 september 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

We verwelkomen steeds meer nieuwe leden bij CorporatieNL. Door hun lidmaatschap sluiten zij aan bij een groeiend aantal corporaties, kennisinstellingen en marktpartijen die met hun expertise en aanwezigheid een succes maken van alle events, commissies, publicaties en bijeenkomsten die bij elkaar leiden tot een thuis voor iedereen in 2030.

Waarom zijn zij lid geworden? Wij doen een rondgang en dit is wat onze leden zeggen:

Thuis voor iedereen

“Wij vinden dat iedereen recht heeft op een thuis. CorporatieNL is de enige community die zich daarvoor echt hard maakt. Daar werken wij aan mee en daarom zijn wij overtuigd lid van CorporatieNL”

Brengen en halen

“CorporatieNL is een community waarbij een goede balans bestaat tussen brengen en halen van informatie en kennis. Waarbij zorgvuldig wordt gekeken naar het type leden vanuit verschillende werkvelden.  En het is een community die wordt vormgegeven en geleid door een professionele, onafhankelijke partij.”

Ander perspectief

“CorporatieNL is een netwerk waarmee we kunnen klikken. We zijn natuurlijk al actief in een aantal netwerken maar het is soms goed om weer eens een keer een ander perspectief van andere mensen op zaken te krijgen. Ook kunnen wij met onze kennis en kunde wellicht weer anderen helpen.”

Beter en slimmer

“Het is tijd om samen de volgende stap te nemen. Wij denken dat het beter en slimmer kan in de corporatiesector. CorporatieNL kan helpen om het beter en slimmer te maken. Wij willen de sector helpen door buiten de geijkte paden te kijken en een ander geluid te laten horen.”

Verbinding

“Onze kennis is van meerwaarde voor andere corporaties, en andersom kunnen wij ook nog veel bij leren, bijvoorbeeld op het vlak van sociale aspecten van duurzaamheid. Daarin zoeken wij de verbinding en zien in CorporatieNL een nieuwe manier van werken met het brengen en halen van kennis. Het is een mooie club om bij te horen.”

Juiste samenwerkingen

“Wij willen graag in contact komen met woningcorporaties en erachter komen welke problemen zij ervaren in de realisatie van nieuwbouwprojecten. Wij geloven er namelijk in dat de problemen op de woningmarkt alleen maar door de juiste samenwerkingen worden opgelost.”

Veel kennis

“Wij zijn een kleine corporatie en hebben niet alles in huis.  Toch staan ook wij voor maatschappelijke opgaven. Daarvoor hebben we kennis van buiten nodig en die vinden we volop bij CorporatieNL”