Deelnemerslijst event Ontwikkelen & Bouwen van een thuis

Vastgoed / 09 februari 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Tijdens het volgende ledenevent op 9 maart 2023 staat het vastgoed centraal. Want daarmee realiseren we een veilige en stabiele thuisomgeving voor iedereen. Wat hebben we daar eigenlijk allemaal voor nodig en welke samenwerkingen horen daarbij? We gaan samen in gesprek met corporaties, gemeenten, bouwers, bewoners, kennisorganisaties en stakeholders.

Doel

Het doel van CorporatieNL is te zorgen voor een thuis voor iedereen in 2030. Ook voor al diegenen die daar hulp bij nodig hebben. Ondertussen loopt het woningtekort op, is er een tekort aan locaties, schieten prijzen omhoog en is er een personeelstekort. Dan maar geen thuis? Dat is geen optie, want we zijn het als maatschappij en als mens aan elkaar verschuldigd. Tijdens dit event verkennen we de mogelijkheden hoe het wél kan, want het is tijd om samen in actie te komen.

Doelgroep

Leden, marktpartijen, bewoners, wetenschap en stakeholders zijn erbij. Samen denken en werken zij mee aan wat ervoor nodig is om een thuis voor iedereen in 2030 te realiseren.

Sprekers en programma

Prof. dr. ir. Anke van Hal (Nyenrode Business Universiteit)
Jan Willem van de Groep (Kwartiermaker Biobased Bouw

Het volledige programma vind je hier.

Deelnemers

Er is een evenredige verdeling van diverse organisaties aanwezig, zo kunnen we verschillende perspectieven bespreken en met elkaar nieuwe mogelijkheden verkennen.

Deelnemers vanuit de volgende organisaties zijn er daarom in ieder geval bij: Thuisvester, Oost Flevoland Woondiensten, BAM Wonen, Hagemans, Rochdale, Vastgoed Commissie, Mercatus, Netwerk Groene Groeiers, Dura Vermeer, Gemeente Leusden, VB Groep, Stienstra Asset, BEL-Combinatie (gemeenten Baarn, Eemland, Laren), Rijswijk Wonen, BPD, Koopmans, Onder de pannen, Van Wijnen, Praeter, Waterweg Wonen, Hurks, Gemeente Amsterdam, De Realisatie, Hogeschool Inholland, KWH, BAR-organisatie (gemeenten Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk), Mate & Date, DGBC, TU Delft, Rabobank, NEVAP, Van der Heijden, Buurtboost, Woonstad Rotterdam, AM, KleurrijkWonen, de Alliantie.

Meld je aan voor dit event om breed en vanuit nieuwe invalshoeken mee te werken aan de belangrijke missie: “Een thuis voor iedereen voor 2030”.

PE Punten

Als bestuurder verdien je door het volgen van dit event 4 erkende PE-punten.

Aanmelden voor dit event

Ben je lid van CorporatieNL? Dan kun je deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.