Digital Awards: zo win je jurylid Hans Lussing voor je

Digitaal / 09 augustus 2018
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

13 november klinkt misschien nog ver weg, maar de winnaars van de Digital Awards zijn eerder bekend dan je denkt! Op 13 november worden de winnaars gekozen tijdens het Digital Event door het aanwezige publiek en de vakjury. CorpoNet is voor dit event de partner van CorporatieNL en levert ook een jurylid, namelijk ervaren adviseur Hans Lussing.

CorpoNet, voorheen NetwIT, heeft als motto: ‘Kennis moet je delen’. Een event als de Digital Awards past hier uitstekend bij. Het presenteren van goede ideeën en ontwikkelingen aan collega-organisaties is het delen van kennis en ervaring bij uitstek. Daarom zet CorpoNet zich graag in voor deze prijs met voor de sector toegevoegde waarde. Dat doet CorpoNet ook door het inzetten van een jurylid.

Hans Lussing: “Dit jaar heeft CorpoNet mij hiervoor gevraagd. Ik ondersteun sinds enige jaren het bestuur na voorheen in het bestuur van NetwIT te hebben gezeten. Gezien mijn 44 jaar actieve ervaring in Informatievoorziening en ICT denk ik deze rol van jurylid goed te kunnen invullen. Ik heb functies vervuld als programmeur, manager en adviseur, veelal voor overheden en publieke organisaties. Ook ben ik de laatste jaren voor mijn pensioen manager I&A bij een woningcorporatie geweest. Door mijn betrokkenheid bij CorpoNet ben ik op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector zoals de vernieuwingsagenda van Aedes.”

Hans verwacht mooie inzendingen: nieuwe inzichten en diensten, transparantie intern en naar huurders, effectievere bedrijfsvoering en inventief gebruik van gegevens.

“Bij de beoordeling van een inzending kijk ik mede naar de mogelijkheden om de resultaten te delen met collega-organisaties. Bijvoorbeeld door het gebruik van open source. Op die manier delen we niet alleen kennis, maar helpen corporaties elkaar verder in deze tijd van veranderingen.”

Stuur jouw initiatief in voor de Digital Awards

Hoe inspireer jij je collega’s en breng je het sociaal wonen naar een hoger niveau? Neem deel aan de awards via DigitalAward.nl. Je collega’s in het land willen meer van je weten. Jouw digitale initiatief inspireert ons. Doe je met ons mee? Geef je dan op voor de nominaties! Gebruik het inzendingsformulier op de speciale Awardswebsite om jouw digitale initiatieven te delen.