E-book Digitale transformatie van corporaties in ledenplatform

Corporatie / 04 augustus 2022
Hellen Meijn
Hellen Meijn
Projectleider, CorporatieNL

Als lid van CorporatieNL kun je alle boeken, presentaties en video's bekijken in het nieuwe ledenplatform. Dus ook het recent verschenen boek De Digitale Transformatie van Corporaties. Dat is beschikbaar voor alle leden. En zo komt het op jouw bureau.

Inhoud

In het ledenplatform staat de kennisbank die is ingedeeld naar vier onderwerpen: corporatie, vastgoed, wonen en digitaal. Je treft er per onderwerp verschillende downloadbare items zoals nieuwe boeken en ook de presentaties en verslagen van bijeenkomsten. Wil je liever de laatste onderzoeksresultaten zien? Ook die staan in de kennisbank. En natuurlijk vind je er het boek ‘Digitale transformatie van corporaties.

Zo werkt het

Het ledenplatform staat open voor alle leden van CorporatieNL en werkt op basis van je zakelijk e-mailadres. We hebben het makkelijk voor je gemaakt, want het enige dat je hoef te doen is:

  1. ga naar het ledenplatform op https://leden.corporatienl.nl/auth/login
  2. vul je zakelijke e-mailadres in
  3. ga naar je mailbox en klik op de link die je ontving

Klaar! Je zit nu in het ledenplatform en kunt bij alle documenten. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar info@corporatienl.nl en we helpen je snel verder.