Elke succesvolle digitale transformatie begint met deze training

Digitaal / 29 juli 2021
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Je moet inspelen op de toenemende digitalisering om relevant te blijven. Bewoners verwachten het van je. En de nieuwe digitale bedrijfsmodellen zijn echt veel beter dan onze oude modellen. Maar de meeste pogingen tot digitale transformatie mislukken. Hoe komt dat toch? Als je succesvol wilt zijn dan moet je de belangrijkste stappen in de juiste volgorde zetten. Leer ze in de online training Digitale Transformatie voor en door leden van CorporatieNL.

Wat je leert

Na deze online training weet je wat er nodig is voor een succesvolle digitale transformatie. Ook weet je of je eigen organisatie, afdeling of team al klaar is voor de volgende stap. Je leert wat de kansen en risico’s zijn en je kunt met een concreet stappenplan beginnen. En dat in een halve dag, lekker makkelijk vanuit je eigen plek.

Martijn van Engelen (BMC) is jouw trainer

We nodigen CorporatieNL-lid Martijn van Engelen uit om deze training te verzorgen. Als partner Digitale Transformatie bij BMC heeft Martijn immers jarenlang ervaring in de publieke sector als kartrekker, kwartiermaker en innovator op het gebied van informatie, data en technologie en kent hij de kansen maar ook de risico’s van technologische ontwikkelingen. Ook weet Martijn dat digitaal transformeren niet over één nacht ijs gaat. Mensen zijn belangrijker dan technologie.

Deelnemen is gratis voor leden

De training Digitale Transformatie vindt online plaats op donderdag 16 september van 9.00 – 12.30 uur. Ben je lid van CorporatieNL? Dan kun je gratis deelnemen. Je kunt dan ook gratis alle andere trainingen en events volgen.

Nog geen lid? Maak het vandaag nog in orde, want alle belangrijke corporaties zijn inmiddels al wel lid van CorporatieNL. Regel je aanmelding op de lidmaatschapspagina.