Gezocht: nieuwe leden Evenementencommissie

Corporatie / 12 oktober 2021
Sandra Frenaij
Sandra Frenaij
Manager, CorporatieNL

Vind je het leuk om de beste events voor onze sector te bedenken en mede te organiseren? Neem dan plaats in de Evenementencommissie van CorporatieNL. Je leert er veel van, je ontmoet leuke nieuwe collega's uit het hele land en samen organiseer je inspirerende bijeenkomsten. Wil je creatief en inhoudelijk bezig zijn met je vak?

Waarom

CorporatieNL groeit uit tot het belangrijkste professionele netwerk voor woningcorporaties. Inmiddels zijn de meeste corporaties lid en is CorporatieNL een begrip in de sector. Onafhankelijk, verfrissend en dichtbij de leden. Met populaire bijeenkomsten in de vorm van events, trainingen en werkgroepen en de publicatie van digitale boeken, onderzoeken en artikelen. We organiseren alles met en voor leden en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Wat je doet

De Evenementencommissie bedenkt en ontwikkelt de jaarplanning met events en nieuwe initiatieven zoals awards, games, ontmoetingen. Samen met onze professionele staf bedenk je de inhoud en denk je na over nieuwe vormen. Ook werk je mee aan de plannen om zaken te realiseren en je hebt contact met externe sprekers, organisaties of leveranciers om ze te vertellen wat jij hebt bedacht en hoe je het wilt hebben. De commissie heeft een eigen budget tot haar beschikking want alleen het beste is goed genoeg voor onze leden.

Profiel

De commissie is er voor en door leden van CorporatieNL. Om commissielid te worden is je enthousiaste instelling en opgedane kennis belangrijker dan je functie. Je past goed in het profiel als je:

  • het leuk vindt om de inhoud en vorm van bijeenkomsten te bedenken
  • samen met anderen te werken aan een concreet eindresultaat
  • gevoel hebt voor wat leeft in onze sector
  • de vertaling van trends en ontwikkelingen kunt maken naar een inhoudelijk programma

Samenstelling

De Evenementencommissie staat onder voorzitterschap van Gysela Jongebreur en bestaat verder uit de secretaris (vanuit CorporatieNL) en meerdere leden.

Frequentie, locatie

De Evenementencommissie komt elk kwartaal bij elkaar en heeft tussentijds contact. De tijdsbesteding is maximaal 2 à 4 uur per maand. Daarnaast ben je als lid uitgenodigd voor het jaarlijkse diner in een informele sfeer. De reguliere vergadering vindt online of offline plaats, afhankelijk van de situatie en voorkeur van de leden.

Vergoeding

Als lid ontvang je een aanwezigheidsvergoeding voor je werkzaamheden. Daarnaast kun je gebruik maken van faciliteiten, bekendheid en netwerk van CorporatieNL. En je krijgt natuurlijk professionele ondersteuning vanuit ons kantoor. Je leert ervan, verbetert de sector en doet leuke contacten op die je anders niet zou hebben.

Interesse? Reageer!

Heb je interesse om plaats te nemen in de Evenementencommissie? Reageer dan snel. Stuur een e-mail met je motivatie en je achtergrond naar mij via info@corporatienl.nl. Je ontvangt binnen een week mijn reactie.