Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Nieuwe maatregelen en afspraken hebben gevolgen voor de huurverhoging die je in 2024 mag doorvoeren. We bespreken de uitgangspunten en regels van het recente verleden en de toekomst. Ook gaan we in op de veranderingen die je kunt verwachten en de gevolgen voor je huurbeleid. Verzeker jezelf ervan dat je huurbeleid op orde is en toets of het voldoet aan de geldende regels.

Programma

Wij behandelen:

  • Uitgangspunten en kenmerken huurbeleid
  • Huurbeleid in recente verleden
  • Huurbeleid 2024
  • Huurbeleid in de toekomst
  • Woningwaarderingsstelsel (WWS)
  • Verschillende (huurprijs)procedures
  • Jouw eigen praktijk

Datum en locatie

Donderdag 29 februari van 13.30 – 16.00 uur vindt het online via Zoom plaats. Je kunt het dus volgen vanaf je eigen computer, laptop of smartphone.

Wat je leert

Na deze training weet je wat de nieuwe regels inhouden en je kunt deze toepassen op je eigen situatie. Ook ken je de verschillen met 2022 en je hebt een overzicht van de te verwachten nieuwe regels en ontwikkelingen in de komende jaren. Na afloop ontvang je de behandelde stof als presentatie. Je treft deze ook aan in de kennisbank.

Trainer

Wederom leidt Jurist Huib Hielkema (advocaat) de bijeenkomst. Huib werkte na zijn studie Rechten bij het Bureau voor Rechtshulp in Amsterdam. In 1991 begon hij als partner bij Unger Hielkema advocaten. Vanaf 1 januari 2015 is hij partner bij Hielkema & co. Hij is een een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van onder meer huurrecht en is al jarenlang een vaste kennispartner van CorporatieNL.

Deelnemers

De al aangemelde deelnemers werken onder meer bij Woonwaard, Stadlander, Woonforte, Wonen Noordwest Friesland, BrabantWonen, Mooiland, Elkien, De Key, woCom, Fien Wonen, Oost Flevoland Woondiensten, Dudok Wonen, Groen Wonen Vlist, Patrimonium Barendrecht,

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden voor leden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.