Kom naar de online training: Sleutel tot woongeluk

Maatschappelijk / 22 februari 2024
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Bekijk op 18 april de online training "sleutel tot woongeluk". Woongeluk gaat over veilig, stabiel en zorgeloos wonen. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar volgens de experts is er een vaste sleutel om woongeluk te realiseren. Open de deur naar meer woongeluk met deze online training.

Wat kun je verwachten

Het wordt een interactieve sessie waar we dilemma’s en moeilijke situaties rondom wonen in wijken en die van bewoners bespreken. Aan de hand van de theorie en de methode leer je van de experts in woongeluk hoe het in de dagelijkse praktijk anders of beter kan. Bekijk hier het volledige programma.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle leden van CorporatieNL: bestuurders, managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met vastgoed, wonen of nieuwsgierig zijn naar de ontwikkelingen in optoppen. Bijvoorbeeld managers vastgoed, assetmanagers, programmamanagers, directies, beleidsmedewerkers of portefeuillemanagers.

PE Punten

Met het volgen van deze training ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden via ledenplatform

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Log in op het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.