Nieuw lid Vivare staat midden in de maatschappij

Corporatie / 09 maart 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

We mogen bij CorporatieNL alweer een nieuwe organisatie als lid verwelkomen. Want ook alle medewerkers van corporatie Vivare uit Arnhem horen er voortaan bij. De organisatie sluit daarmee aan bij een groeiend aantal corporaties, kennisinstellingen en marktpartijen die werken aan een thuis voor iedereen in 2030.

Een thuis bieden

Elke dag zetten 200 medewerkers van Vivare zich in om 55 duizend huurders een thuis te bieden. Zij doen dat in en rond Arnhem onder leiding van bestuurder Alfred van den Bosch. Als woningcorporatie staat Vivare midden in de maatschappij en weten de medewerkers wat er speelt. Met een stevige en professionele organisatie is zij zichtbaar aanwezig in de wijken en staat zij dichtbij de mensen. Met hart voor haar regio draagt zij bij aan een omgeving waar het prettig wonen is. Dat doet zij in een flexibele en financieel gezonde organisatie. En in goede samenwerking met haar partners, met dienstverlening die past bij deze tijd.

Welkom

Namens alle leden van CorporatieNL heten we de collega’s van Vivare van harte welkom. Kijk voor meer informatie over Vivare op de website. Je treft daar ook de wijken waar de corporatie actief is en de contactmogelijkheden.