Onderzoek: veel behoefte aan kennis over digitalisering

Corporatie / 15 juli 2019
Katie Løndal
Katie Løndal
Redacteur, CorporatieNL

Onlangs deden wij onderzoek naar de interesses van corporaties. Op die manier kunnen wij onze trainingen en events nog beter laten aansluiten op jouw wensen. Dit zijn de uitkomsten!

De thema’s waar corporaties op dit moment veel mee te maken hebben zijn wonen, vastgoed, digitalisering en de bewoner/huurder.

Het onderwerp digitalisering komt in de uitkomsten sterk naar voren. Er blijkt veel interesse te zijn in onze trainingen over digitalisering en het Digital Event op 21 mei 2020.

Opvallend is dat ondanks dat veel respondenten werken in het vastgoed, zij toch meer interesse hebben in maatschappelijke thema’s zoals kwetsbare bewoners en WMO.

Tijdens onze events kun je deelnemen aan diverse workshops. We vroegen aan de respondenten over welke onderwerpen zij tijdens een workshop meer zouden willen weten. Enkele onderwerpen die werden genoemd zijn de rol en verantwoordelijkheid van gemeentes, de energietransitie, energiebesparende woningaanpassingen en data science.

Wij nemen jullie feedback zeker mee bij de organisatie van onze events. Zijn er onderwerpen die jij nog mist? Laat het mij weten!

Bij welke events zien we jou? Hier vind je een overzicht van onze aankomende events.