Onze leden: ‘Corporaties werken te weinig samen’

Digitaal / 30 april 2019
Katie Løndal
Katie Løndal
Redacteur, CorporatieNL

We kunnen zelf veel doen om op de hoogte te blijven van alle digitale ontwikkelingen. We lezen artikelen, bezoeken events en trainingen. Dat kunnen we allemaal zelfstandig doen. Maar hoe belangrijk is het om daarnaast samen te werken met corporaties?

Dit kun jij zelf doen

Tijdens ons Digital Event laten we je graag zien hoe je veranderingen de baas kunt blijven, zodat je meer plezier hebt in je werk. Want door de digitale ontwikkelingen kunnen we processen efficiënter maken, waardevermeerdering realiseren en onze huurders nog tevredener maken.

‘Corporaties werken te weinig samen om in grote digitale ontwikkelingen, die kunnen leiden tot effectievere en efficiëntere processen (zoals Blockchain), mee te gaan’

Bovenstaande stelling legden wij voor aan meer dan 180 van onze leden. De meeste leden (74%) vinden dat corporaties te weinig samenwerken. 13% is het oneens met de stelling en de overige 13% weet het eigenlijk niet zo goed. Er valt blijkbaar nog veel te verbeteren in de samenwerking van corporaties. Ik ben benieuwd hoe we dit kunnen veranderen.

Wat vind jij van de samenwerking van corporaties?

Vind jij dat corporaties meer of beter moeten samenwerken? Op welke manier zou jij meer samenwerking willen zien? Ik ben benieuwd! Mail me via redactie@corporatienl.nl