Op een dag weet je het, je wordt commissielid

Corporatie / 15 april 2024
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

CorporatieNL heeft als missie een thuis voor iedereen. Om dat mogelijk te maken hebben wij een Adviesraad en 3 Commissies die erover nadenken hoe wij dit kunnen realiseren. De Commissies zijn samengesteld met leden die werken bij corporaties, gemeenten, maatschappelijke organisaties, marktpartijen en zorgorganisaties.

Heb je verstand van vastgoed, bedrijfsvoering en wonen? Dan verwelkomen we je graag in een van onze Commissies.

Adviesraad

De Adviesraad helpt CorporatieNL bij de ambitie om uit te groeien tot het leidende professionele netwerk voor woningcorporaties. De adviesraad telt 8 leden.

Vastgoedcommissie

De Vastgoed Commissie selecteert de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor corporaties en informeert de leden van CorporatieNL over de betekenis hiervan voor hun werk. Ook initieert de commissie oplossingen voor de belangrijkste vastgoeduitdagingen van Nederland. De Commissie bestaat uit 8 leden.

Commissie Organisatie & Bedrijfsvoering

De huisvestingswereld is volop in beweging en zal dat de komende jaren blijven. De vastgoedopgaven op het gebied van bouwen, verduurzamen en onderhoud zijn groot. En onder bewoners leiden de almaar stijgende kosten tot nieuwe problemen, hetgeen bovenop het toegenomen volume kwetsbaren komt. Tegelijk heerst er schaarste bij de organisaties die het allemaal maar moeten doen: personeel, bouwlocaties, financiële middelen zijn beperkt beschikbaar. Daar verzint de uit 8 leden bestaande Commissie Organisatie & Bedrijfsvoering nieuwe oplossingen voor.

Commissie Wonen

Een thuis voor iedereen in 2030 is het doel van CorporatieNL. Dat is mogelijk als bewoners vitaal, verbonden en financieel veilig zijn in hun wijken en woningen. De Commissie Wonen denkt mee over het jaarlijkse event op het gebied van wonen en is de vraagbaak voor actuele vraagstukken en kennisdeling over alles wat met wonen te maken heeft. De commissie heeft 8 leden.

Suggesties of meedoen?

Heb je suggesties voor een van de Commissies, wil je belangrijke nieuwe trends of ontwikkelingen delen of heb je interesse om mee te werken aan de doelstellingen van de Commissies en ben je lid van CorporatieNL? Stuur ons dan graag een e-mail. Je ontvangt binnen een week onze reactie.