Tanaquil Arduin (Den Haag) over waardegedreven werken met data

Digitaal / 06 februari 2020
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Als je jouw beleid nog beter wilt afstemmen op wat er nodig is voor bewoners en als je besluiten wilt nemen op basis van feiten en cijfers dan moet je voortaan datagedreven werken. De gemeente Den Haag doet dat al. Vandaar dat we Chief Data Officer Tanaquil Arduin uitnodigen om jou op 12 mei tijdens het event DATABEDREVEN te vertellen hoe zij dat voor elkaar krijgt in een grote organisatie. En welke praktische tips zij heeft om dit ook bij jou te realiseren. Doe je mee?

Tanaquil Arduin gaat op 12 mei tijdens het event Databedreven in op de ontwikkelingen die we op ons af zien komen. Want die vragen om een stevige data-organisatie en een visie op data. Heb jij die al? Tanaquil neemt je mee in de contouren van de datastrategie van haar eigen organisatie en vertelt ook over de uitdagingen en de gekozen aanpak. Ook behandelt zij praktijkvoorbeelden waarmee Den Haag de waarde van data heeft kunnen verzilveren.

Wat je eraan hebt

Het doel van Tanaquil is je tijdens het event te inspireren en concrete ideeën aan te bieden die tot denken aanzetten. Zij wil kennisdelen en ervaringen uitwisselen zodat we van elkaar kunnen leren. Je zult herkenbare situaties tegenkomen, want ook in jouw werk heb je steeds meer met data te maken. En heb jij al een datastrategie die rust en overzicht geeft? Aanwezig bij het event zijn vertegenwoordigers van maximaal 100 andere corporaties. Kom ook op dinsdag 12 mei naar het event Databedreven in Gooiland te Hilversum.

Over Tanaquil Arduin

Tanaquil Arduin is Chief Data Officer bij de gemeente Den Haag. Zij werkt samen met de gemeentelijke diensten en bestuurders aan een integrale datastrategie zodat de gemeente haar ambitie om datagedreven te werken kan realiseren. Tanaquil zorgt voor de verbinding en integraliteit tussen de verschillende data-initiatieven binnen en buiten de gemeente. Zij startte haar carrière in het bedrijfsleven en werkte voor diverse internationale organisaties. Voordat zij bij de gemeente Den Haag ging werken, werkte ze voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken waar zij bij Logius de digitale transformatie binnen de overheid mede vormgaf.

De leden van CorporatieNL kunnen gratis aan dit event deelnemen en Tanaquil persoonlijk ontmoeten. Zij kunnen ook de andere events en trainingen volgen. Niet-leden betalen een eenmalige toegangsprijs.

Meer info en aanmelden