Deelnemerslijst event De Kracht van Kwetsbaarheid

Maatschappelijk / 03 september 2020
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Op 27 oktober vindt het event De Kracht van Kwetsbaarheid plaats voor leden van CorporatieNL. Dit jaar vindt het veilig en daarom online plaats. De aanleiding is dat het werk bij de corporatie toeneemt en complexer wordt door de toename van het aantal kwetsbare bewoners. En om te voorkomen dat dit probleem groter wordt moeten we het van een andere kant bekijken. Maak van een probleem een kans. Onder meer Platform31 directeur Hamit Karakus, hoogleraar Jeannette Waegemakers Schif en ervaringsdeskundige Ronald Simons verzorgen inhoudelijke bijdragen.

Deelnemers

Aan het event nemen collega’s deel die werkzaam zijn bij corporaties en organisaties uit onder meer Leeuwarden, Vlissingen, Stichting, Helmond, Enschede, Breda, Etten-Leur, Spijkenisse, Oosterhout, Hoorn, Schiedam, Waadhoeke, Harderwijk, Amsterdam, Maastricht, Altena, Drachten, Hilversum , Rotterdam, Zwijndrecht, Assen, Delft, Nijmegen, Amsterdam, Lisse, Groningen, Ommen, Emmen, Heerde, Velsen, Eemnes, Noardeast-Fryslân, Berkelland, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Bernheze, Vlaardingen, Hilversum, Katwijk, Nijkerk.

Aanmelden

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerden. Voor leden van CorporatieNL is het online event gratis te volgen, niet-leden betalen voor eenmalige toegang. Bekijk het programma, de workshops en de werkgroepen.