Deelnemerslijst event Een thuis voor iedereen

Corporatie / 18 augustus 2022
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Op donderdagochtend 13 oktober zien we elkaar tijdens het volgende ledenevent van CorporatieNL. Er zijn niet alleen interessante sprekers, maar zeker ook interessante deelnemers met wie je in contact kunt komen. Zij werken bij collega-corporaties, kennisorganisaties, overheden en marktpartijen. Wie zijn erbij?

Onderwerp

Het hebben van een huis is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Laat staan een veilig en stabiel thuis waar je je kunt ontplooien. Het tekort aan woningen loopt steeds verder op. Toch hebben we allemaal recht op een thuis. De vraag is alleen hoe we dit voor iedereen kunnen realiseren, ook voor diegenen die daar hulp bij nodig hebben. Welke mensen, middelen en samenwerkingen hebben we nodig?

Voor wie

Dit event is bedoeld voor iedereen die een bijdrage kan en wil leveren aan de opgave om een thuis te bieden voor iedereen. Denk aan woningcorporaties, gemeenten, ontwikkelaars, bouwers, adviseurs, kennisinstituten en vastgoedbedrijven. Het is een ledenevent waar de leden van CorporatieNL elkaar ontmoeten.

Deelnemers

Deelnemers werken bij Eigen Haard, Woonbond, Waterweg Wonen, Woonkwartier, Oost Flevoland Woondiensten, Dutch Green Building Council, Vidomes, Platform 31, Fien Wonen, Taskforce Wonen en Zorg, Poort6, Thuisvester, Kences Studentenhuisvesting, Wb Velsen, Triada, Alwel, Gemeente Gooise Meren, Nevap, Ketenmanagement, Intermaris, AM Ontwikkeling, Gemeente Almere, SVWN, Kenniscentrum Sociaal Domein, Gemeente Bunnik, Latei, Marktresponse, Vastgoedmanagement Nederland, Pré Wonen en meer.

Maximaal 50 plekken

Let op: voor dit ledenevent zijn maximaal 50 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Dit event vindt plaats bij het Krachtstation in Utrecht. We houden rekening met eventuele veiligheidsmaatregelen in verband met ieders gezondheid.

Aanmelden voor dit event

Ga naar het event en meld je ook aan. Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.