Dit kun je allemaal met ChatGPT

Digitaal / 14 december 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

De ontwikkelingen rondom AI of kunstmatige intelligentie gaan zo hard dat het nauwelijks is bij te benen. ChatGPT is op dit moment het meestgebruikte AI-instrument door professionals en particulieren. De belofte is dat AI veel goeds brengt, maar het heeft ook donkere aspecten. In jouw functie zul je met beide kanten te maken krijgen. Wat je met AI kunt leer je als onderdeel van de training digitale transformatie.

Training Digitale Transformatie

Elke organisatie, afdeling en team moet inspelen op de toenemende digitalisering om relevant te blijven. Inwoners verwachten het van je. En tegelijk zijn de nieuwe digitale bedrijfsmodellen aantoonbaar beter dan onze oude modellen. Maar de meeste pogingen tot digitale transformatie mislukken waardoor miljoenen euro’s verloren gaan. Hoe komt dat toch? Als je succesvol wilt zijn dan moet je de belangrijkste stappen in de juiste volgorde zetten. Leer ze in deze training.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden via ledenplatform

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.