Floor Ziegler vertelt hoe je een bloeiende gemeenschap bouwt

Maatschappelijk / 02 mei 2024
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Wij zijn verheugd Floor Ziegler te mogen verwelkomen op het volgende ledenevent "Ontwikkelen en Bouwen van Community's" op donderdagochtend 23 mei in Woerden. Floor Ziegler is oprichter van ZieglerGautier en schrijver van het boek "Een wereld van gemeenschappen". Dit boek is een verzameling case-studies, reportages, interviews en praktische tips voor het organiseren van buurtprojecten.

In de eerste sessie van het ochtendprogramma vertelt Floor Ziegler hoe je de intrigerende wereld waarin gemeenschappen zichzelf ontwikkelen verkent. Ontdek welke rol jij als huisvester kunt spelen in het bouwen en ontwikkelen van community’s. Deze bijdrage onthult niet alleen welke rol je kunt vervullen, maar biedt ook inzichten in de belangrijkste uitdagingen en ontwikkelingen die de weg banen naar een welvarende gemeenschap. Laat je informeren en word de architect van een florerende leef en thuis omgeving.

Kom ook naar het event

Het event Bouwen en Ontwikkelen van Community’s biedt de kans om de wereld van bouwen en ontwikkelen te verkennen volgens de principes van community building. Sta ook jij open voor de weg naar community building, of blijf je liever op het pad van traditionele bouw en ontwikkeling?

Aanmelden voor dit event

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.