Online training: een bouwlaag erop

Vastgoed / 25 januari 2024
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Bekijk op 18 april onze nieuwe online training "Thuis in Optoppen". In de praktijk is optoppen een van de meest veelbelovende en tegelijk onderschatte manieren om snel meer woningen te realiseren. Waar moet je rekening mee houden?

Wat kun je verwachten

In deze training laten we je zien op welke manier optoppen jouw organisatie kan helpen bij het oplossen van het woningtekort en wat erbij komt kijken voor jou als professional en voor jouw organisatie. We maken inzichtelijk welke stappen je moet zetten en met welke randvoorwaarden je rekening moet houden. In deze training is er voldoende ruimte om je eigen praktijkervaringen en vragen in te brengen of je te laten inspireren en informeren door de andere deelnemers. Bekijk hier het volledige programma.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle leden van CorporatieNL: bestuurders, managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met vastgoed, wonen of nieuwsgierig zijn naar de ontwikkelingen in optoppen. Bijvoorbeeld managers vastgoed, assetmanagers, programmamanagers, directies, beleidsmedewerkers of portefeuillemanagers.

PE Punten

Met het volgen van deze training ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden via ledenplatform

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Log in op het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.