Kom naar de nieuwe training “Omgaan met verward gedrag”

Maatschappelijk / 06 juli 2023
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Je hoeft de televisie maar aan te zetten of een nieuwswebsite te bezoeken en je leest dit soort berichten: Verwarde man steekt 3 mensen neer, persoon met verward gedrag zwaait met mes, politie uren bezig met opvang voor verwarde persoon, verward persoon gooit huisraad op straat.

Verward gedrag

“Personen met verward gedrag”; ook jij hebt daar mee te maken. Maar over wie hebben we het als we het hebben over personen met verward gedrag? Het lijkt een hele grote groep te zijn, maar is dat ook daadwerkelijk zo en zijn ze ook gevaarlijk? Dit zijn allemaal vragen waar je tijdens de training een antwoord op krijgt.

Wat je leert

In de online training gaan we in op wie nu die personen met verward gedrag zijn, de feiten achter de cijfers, hoe je de toename kunt verklaren en wat dit betekent voor professionals in de dagelijkse praktijk. Daarnaast kijken we naar succesvolle initiatieven en ontwikkelingen.

Programma en aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Bekijk hier het programma  en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Ga naar het ledenplatform, om je aan te melden, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.