Word lid van CorporatieNL

Corporatie / 19 december 2019
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Als lid van CorporatieNL ben je met jouw collega’s voortaan gratis welkom bij alle events, trainingen, werkgroepen en bijeenkomsten. En je kunt elke dag de kennisbank raadplegen. Word lid en ervaar het zelf.

De 3 voordelen

Goedkoper, zekerder en altijd toegang. Dat zijn de voordelen van een lidmaatschap van CorporatieNL. We organiseren events, werkgroepen, trainingen en we houden je op de hoogte via de nieuwsbrief en website met artikelen van experts en collega’s. Als lid heb je het recht om erbij te zijn wanneer jou dat schikt. En je hoeft intern geen toestemming te vragen, want als lid ben je altijd gratis welkom.

De 3 voordelen op een rij:

  1. goedkoper dan een los ticket
  2. zeker van een plek bij elk event en training
  3. toegang tot belangrijke kennis en contacten

Ook lid worden? Bezoek dan nu direct de lidmaatschapspagina.

Wat doen we?

Om een indruk te geven van wat je bij CorporatieNL kunt doen hebben we de highlights voor 2020 op een rijtje gezet. Naast events, trainingen, kennisbank en werkgroepen zijn er ook regelmatig initiatieven vanuit andere leden waarbij je een rol kunt spelen. Bijvoorbeeld rondom het actuele onderwerp huursombenadering of bij een van de video-bijeenkomsten. En natuurlijk horen daar ook interviews, publicaties en onderzoeken op jouw vakgebied bij.

Wie zijn er nog meer lid?

Steeds meer corporaties, kennisorganisaties, adviseurs en marktpartijen zijn lid van CorporatieNL. Bekijk de actuele lijst. Wil je  er voortaan zelf ook bijstaan? Ga dan nu naar de lidmaatschapspagina.