Bekijk de programma highlights van 2020

Corporatie / 05 december 2019
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Het nieuwe jaar is in aantocht en het is tijd om je voor te bereiden. Om daarbij te helpen zetten we de highlights uit het programma van 2020 voor je op een rij.

Belangrijkste ontwikkelingen: omgaan met data en kwetsbaarheid

Uit de onderzoeken en gesprekken met leden blijkt dat voor onze leden twee onderwerpen het belangrijkst zijn in 2020. In de eerste plaats is dat het omgaan met steeds meer data. Om die reden heeft het jaarlijkse Digital Event het thema ‘Databedreven’. Want welke data zijn nu eigenlijk echt relevant voor jouw werk en hoe haal je daar waardevolle inzichten uit? Voorkom datastress en neem deel aan het vijfde Digital Event.

De tweede belangrijke ontwikkeling is de toename van het aantal kwetsbare bewoners. Daardoor neemt ons werk toe en wordt het complexer. Het is de uitdaging om die ontwikkeling om  te draaien, om van het probleem een kans te maken. Dat is dan ook het onderwerp van het event De Kracht van Kwetsbaarheid dat leden gratis kunnen bezoeken.

Nieuw: videotrainingen

Soms wil je graag een training volgen, maar heb je gewoonweg de tijd niet om daar een hele dag bij aanwezig te zijn. Voor onze drukbezette leden brengen we daarom in 2020 als experiment een aantal videotrainingen. Korte trainingen die je vanachter je computer of mobiele telefoon kunt volgen en waarbij je trainer in beeld is. We beginnen al in januari met de videotraining Waardecreatie met Data.

Kennisbank met presentaties en whitepapers

Sinds de start van de kennisbank is het aantal documenten dat je kunt raadplegen flink toegenomen. De kennisbank is ingedeeld naar de hoofdthema’s wonen, vastgoed, digitaal en organisatie. Je treft er ook in 2020 de resultaten van onderzoeken en publicaties. En als je lid bent van CorporatieNL dan ontvang je telkens automatisch bericht van een toevoeging aan de kennisbank.