Ben je op zoek naar een podium om  je expertise te delen, je mening kan geven, een plek waar je artikelen gelezen worden door diverse collega’s, publieke professionals en andere geïnteresseerden? Word dan auteur bij CorporatieNL!

De artikelen op CorporatieNL

De ambitie van CorporatieNL is om professionals in staat te stellen grootse maatschappelijke doelen te bereiken. Dit doen wij door voorop te lopen in kennisdeling en door professionals te verbinden. Onze artikelen zijn bedoeld om blijvend te servicen met kwalitatief hoogwaardige informatie en interessante contacten. Om die verdere kwalitatieve groei te realiseren werkt CorporatieNL met vaste medewerkers, een flexibele schil van meer dan 100 professionals en al onze leden.

Jouw bijdrage op CorporatieNL?

Onze auteurs zijn individuele professionals die zich graag op hun vakgebied willen profileren, hiervoor bieden we het podium om kennis te delen. Trainers, sprekers, professionals in de publieke sector en leden hebben het voorrecht om artikelen te mogen publiceren. Als auteur publiceer je elke maand een artikel. En je ontvangt een eigen account. Je krijgt een redacteur tot je beschikking die de eindredactie van jouw artikelen verzorgt.

Als auteur kun je artikelen plaatsen binnen onze diverse thema’s: corporatie, digitaal, maatschappelijk en vastgoed.

Wil jij graag auteur worden?  Mail je verzoek naar de redactie.

Voor wie schrijf je?

De website CorporatieNL is er voor en door woningcorporaties. Het biedt meningen, feiten en signaleringen over zaken die van belang zijn voor de sector. Dat kan gaan over beleidszaken, specifieke thema’s (personeel, duurzaamheid), financiën, vastgoed, lokale verantwoordelijkheden in wijken en andere van belang zijnde onderwerpen voor corporaties.

 De primaire doelgroep bestaat uit midden en hoger management dat werkzaam is bij corporaties en daaraan verbonden organisaties.

 Het plaatsen van commerciële informatie is niet gewenst. Potentiële adverteerders servicen we op andere manieren.

Waar kun je over schrijven?

Als auteur schrijf je over meningen, nieuws, feiten en signaleringen. Maar ook trends en tips komen aan bod. Je bent als auteur geheel vrij in welk onderwerp je wilt aansnijden. Zolang jouw artikel maar van toegevoegde waarde is voor de corporatiesector.

Artikelen kunnen uit verschillende vormen bestaan:

  • Kennisoverdracht – een praktisch artikel met bijvoorbeeld een stappenplan
  • Case – heb jij een heel mooi voorbeeld die anderen kan inspireren? Een kijkje in de keuken bij… jou!
  • Interview – de redactie stelt je enkele vragen
  • Aandacht – beschrijf een probleem en geef de oplossing

Laat je inspireren door reeds gepubliceerde artikelen.

Wat bieden we jou?

Exposure via de website, onze socialmediakanalen en de wekelijkse nieuwsbrief. Je bereikt hiermee 80% van het corporatiemanagement en veel stakeholders. Een platform om je kennis te delen en je te profileren als autoriteit in jouw branche. De mogelijkheid om je mening te geven over actuele onderwerpen die spelen in de branche.

Doe ook mee! Stuur nu je verzoek per e-mail aan de redactie.

 


Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Meer weten over auteur worden van CorporatieNL?

Ben je geïnteresseerd om auteur te worden, heb je vragen, wil je (online) trainingen geven, spreken op bijeenkomsten of wil je eenmalig een artikel toesturen? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen