Vertrouw je ons de sleutel toe?

Corporatie / 17 mei 2017
Breman
Breman
Woningbeheer,

Breman zoekt continu naar nieuwe mogelijkheden om nog meer oplossingsgericht te werken. Een goed voorbeeld daarvan is dat wij enorm veel potentie zien in een hechte samenwerking met woningcorporaties waarbij we samen nog meer kansen benutten.

We introduceren daarom Woningbeheer, een multidisciplinaire dienst waarmee we samen met jou zorgen voor al het onderhoud in jouw woningen. Een ontwikkeling waar we nu en in de toekomst veel kansen in zien!

Breman Woningbeheer: één sleutel voor al het onderhoud

Als woningcorporatie kent je het vast wel: u werkt met diverse partijen om de verschillen­de disciplines van onderhoud aan woningen zorgvuldig te kunnen laten uitvoeren. Handig? Dat is maar de vraag. Een mogelijke oplossing is alle verschillende diensten onder te brengen onder één dak: Breman Woningbeheer. Eén par­tij, die samen met jou de verantwoordelijkheid neemt je woningen optimaal te onderhouden

Concreet betekent dit dat we al het onderhoud in beheer kunnen nemen. Van de verwarming en/of ventilatie tot en met loodgieterswerk, elektra en bouwkundige zaken. Dat doen we zélf of met een partner. Geen zorgen voor jou. Van analyse tot advies, tot het uiteindelijke resultaat. En wil je als woningcorporatie een specifieke dienst afnemen? Ook dat kan natuur­lijk zonder probleem. En met ons Klant Contact Center waar bewoners rechtstreeks contact op­nemen met ons, heb je geen enkele zorg meer.