Doe mee met het onderzoek: Waar worstel jij nou écht mee?

Corporatie / 28 mei 2018
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Kort door de bocht: met de veranderende maatschappij staat ook de corporatiesector enigszins op zijn kop. De uitdagingen die corporaties voor de kiezen krijgen zijn groot, en de kennis van het personeel is meer dan eens niet toereikend.

Neem nou de grootste uitdagingen voor de corporatie op het gebied van onderhoud en techniek. Zonder de juiste kennis bij het technische personeel komt een corporatie niet tot het gewenste resultaat. Zo bedreigt een tekort aan goed technisch personeel de energietransitie. Om maar een voorbeeld te noemen.

Ook op het vlak van commercie en communicatie lijkt corporatiepersoneel vaak te weinig ervaring te hebben om de laatste ontwikkelingen aan te kunnen. En niet alleen het uitvoerend personeel. Ook voor managers is er nog genoeg te leren over het aanbod en de toepassing van producten en technologieën die ondersteuning kunnen bieden bij het oplossen van de grootste uitdagingen van de corporatie. Over deze zaken gaan wij onder meer in gesprek en mee aan de slag tijdens de Corporatie Doe-Dag.

Te weinig inzichten en te veel struggles?

Wij zijn heel benieuwd wat jouw dagelijkse struggles zijn. Zie jij waar het gat ligt? Ken jij de uitdagingen op het gebied van techniek en personeel? Doe mee aan ons onderzoek en ontdek samen met CorporatieNL waar de corporatiesector nou écht mee worstelt en waar men binnen de sector wel of geen inzicht in heeft.

Praktische handvatten op een serveerblaadje

Uiteraard ontvang je na deelname de inzichten die wij hebben opgedaan op basis van dit onderzoek. We zullen hiervan tevens een kleine, praktische en visuele gids ontwikkelen die handvatten biedt aan het uitvoerend personeel van jouw corporatie.

Beantwoord de vragen en ontdek samen met ons waar het gat ligt.