Het voorkomen van wateroverlast is heel eenvoudig

Corporatie / 06 december 2018
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Tijdens de Corporatie Doe-Dag maak je kennis met nieuwe producten en technieken, die je gelijk in de praktijk kunt gebruiken om leuker, veiliger en duurzamer te werken. De Doe-Dag is een praktische middag vol met workshops, demonstraties en innovaties. Experts, zoals André Pes, staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

André Pes, Sales Manager bij ACO bv, geeft tijdens de Corporatie Doe-Dag de workshop ‘Geen wateroverlast en hittestress, dat woont pas lekker!’.

We vroegen André naar het grootste probleem van de corporatie waar hij een oplossing voor heeft. André: “Het probleem van corporaties is dat zij het moeilijk vinden om woningen van het riool af te koppelen omdat zij bang zijn voor wateroverlast. Maar als je de tuin het water laat opnemen is het eigenlijk heel gemakkelijk en voorkom je regenwateroverlast. Dat kun je eenvoudig doen met de producten van ACO.”

Waarom nou juist deze workshop bezoeken?
André: “Omdat ze bij mij geen wollig betoog krijgen, maar praktische voorbeelden krijgen te zien. Want afkoppelen doe je niet alleen om zo snel mogelijk van regenwater af te komen, maar juist ook om met kostbaar regenwater de leefomgeving te verbeteren. De voorbeelden die ik geef zijn zo eenvoudig dat er geen redenen zijn om niet direct te starten met creatief afkoppelen!”

De Corporatie Doe-Dag vindt plaats op 11 december. Dit wordt een middag vol inspiratie op het gebied van bouw, renovatie en onderhoud, met praktische oplossingen voor bijvoorbeeld veiligheid en verduurzaming.  Je bent van harte welkom om daarbij te zijn. Bekijk het programma.